Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο «Ταμτάκο»! - Η απώλεια που τον «τσάκισε»

5 Νοεμβρίου 2017 09:12
Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο «Ταμτάκο»! - Η απώλεια που τον «τσάκισε»

Ο θρυλικός «Ταμτάκος», κατά κόσμον Μιχάλης Μόσιος, έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, και πλέον ζει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 05 Νοεμβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγαλύτερη απώλεια που έζησε στην ζωή του, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι και σήμερα

Η αρραβωνιαστικιά μου που σκοτώθηκε το ’74. Ήμασταν σε ένα μηχανάκι και μας χτύπησε μια Mercedes. Εγώ συνήλθα μετά από λίγες μέρες, είχα πάθει διάσειση και έσπασα την κλείδα μου, η κοπέλα έφυγε μετά. Δεν το ήξερα και όταν το έμαθα έπαθα μελαγχολία τρίτου βαθμού. Δεν άκουγα, δεν μιλούσα, δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα. Ήμουν εγώ και τα κόκαλά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης και συμπλήρωσε: «Ερχόταν ο γιατρός και έλεγε “ή θα τρελαθεί ή θα μείνει παράλυτος”. Τελικά έμεινα με άλλους δύο φίλους από τη Θεσσαλονίκη, που με πήραν μαζί τους και του σύστησε ο γιατρός να μου φέρνουν αντιρρήσεις για να αρχίσω να αντιδράω. Έτσι σιγά-σιγά πήρα τα πάνω μου. Αλλά αυτό με πόνεσε για πολύ για χρόνια. Μέχρι και σήμερα την σκέφτομαι. Έχω πράγματα της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 05 Νοεμβρίου;

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός, εξομολογήθηκε, πως η απώλεια του Στάθη Ψάλτη, του Κώστα Τσάκωνα, της Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και της Βέτα Μπετίνη, του στοίχισε. «Τον μεγάλο μου πόνο τον τράβηξα με τον Ψάλτη και στεναχωρήθηκα πολύ με τον Κώστα Τσάκωνα. Έμαθα ότι πέθανε πρόσφατα η Βέτα Μπετίνη, δεν κάναμε παρέα, μία φορά είχαμε βρεθεί, αλλά λυπάσαι ρε παιδί μου. Στεναχωρήθηκα και με την Ρένα Βλαχοπούλου που έφυγε, αλλά έφυγε πλήρης ημερών και δεν μου ήρθε απότομα. Την είχα σαν θεατρική μου μάνα, αυτή με έβγαλε στην επιθεώρηση και μ’αγαπούσε πολύ» δήλωσε ο Μιχάλης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share