Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ!!! Η πραγματικότητα θα σας σοκάρει!!!

14 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ!!! Η πραγματικότητα θα σας σοκάρει!!!

Για ποιο λόγο μεταφέρθηκε από το «Υγεία» στον «Ευαγγελισμό»; Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγεία της; Ποιοι παίζουν με την 15χρονη με απώτερο στόχο το κέρδος;

Σοκαριστική είναι η πραγματικότητα για την υγεία της 15χρονης Μυρτώς. Τα χαρμόσυνα «νέα», ότι δηλαδή... ανέκτησε τις αισθήσεις της και σιγά σιγά άρχισε να περπατάει, ανατράπηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Η αλήθεια είναι σκληρή. Η Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα του άτυχου κοριτσιού που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Πακιστανό στην Πάρο, ξεσπάει στη «News»: «Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν για την υγεία του παιδιού μου. Κάποιοι παίζουν με τον πόνο μας!» Δηλώσεις που αυτομάτως σε κάνουν να παγώνεις.

Το ρεπορτάζ που κράτησε τρία 24ωρα απέδειξε ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της μικρής Μυρτώς. Η αιφνίδια μεταφορά της μαθήτριας από το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» στο δημόσιο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, ξένισε ακόμα περισσότερο. Απάντηση επίσημη από το «Υγεία», και ενώ τη ζητήσαμε επίμονα από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του θεραπευτηρίου, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου δεν υπήρξε. Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον διευθυντή του Πρώτου Λυκείου Χαλκηδόνας. Ο τελευταίος δηλώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα μας ότι «δάσκαλοι και μαθητές στρέφονται αναγκαστικά σε έρανο, γιατί η οικογένεια έχει οικονομικό πρόβλημα και απαιτούνται πολλά χρήματα για τη νοσηλεία και την αποκατάσταση της Μυρτώς».

Στην επόμενη φάση, η «News» επισκέφθηκε τον «Ευαγγελισμό». Οι πόρτες του δωματίου 1024, στο δέκατο όροφο της κλινικής όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ, παραμένουν ερμητικά κλειστές για όλους! Οι θεράποντες ιατροί δεν λένε κουβέντα. Ομερτά! Η εντολή που έχει δοθεί από την οικογένεια του κοριτσιού είναι σαφής. Αυτή τη φορά και η στάση της μητέρας της, τραγική φιγούρα όλο αυτό το διάστημα, έχει αλλάξει: «Κακώς ήρθατε!», μας λέει με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο sarotiko.blogspot.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share