Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Αυτός ο άνδρας έχασε το κρανίο του από κάτι που πίνουμε όλοι καθημερινά!

14 Οκτωβρίου 2017 13:48
Σοκ: Αυτός ο άνδρας έχασε το κρανίο του από κάτι που πίνουμε όλοι καθημερινά!

Μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι η συνήθεια του συζύγου της να πίνει πολλά ενεργειακά ποτά τον κατέστρεψε!

Η Μπριάνα καταγγέλλει πως η υπερβολική κατανάλωση ενεργειακών ποτών προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία στον σύζυγο της με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος του κρανίου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά! Ιστορικό τέλος για αγαπημένο ένδυμα των γυναικών!

Όταν το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί, ο Όστιν λόγω πολλών ωρών εργασίας έπινε πολλά ενεργειακά ποτά με αποτέλεσμα να παρουσιάσει εγκεφαλική αιμορραγία.

«Όταν είσαι έγκυος υποτίθεται ότι διανύεις μία από τις συναρπαστικότερες περιόδους της ζωής σου. Δημιουργείς μία νέα ζωή και αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ», γράφει στη διήγηση της η Μπριάνα και διευκρινίζει ότι ο Όστιν παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία όταν ήταν εννέα μηνών έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου!

«Θυμάμαι ακόμα την πεθερά μου να με ξυπνάει το πρωί. Μου είπε πως ο Όστιν είχε ένα ατύχημα και ήταν στο νοσοκομείο. Το χειρότερο είναι πως δεν ήξερα τι συνέβη». Η Μπριάνα γράφει πως ο σύζυγος της έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί είπαν πως οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση ενεργειακών ποτών, μετά από τις εξετάσεις που του έκαναν.

Ο Όστιν έκανε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και οι γιατροί του αφαίρεσαν μεγάλο μέρος του κρανίου του. Η Μπριάνα μοιράστηκε την ιστορία της στο Facebook μαζί με φωτογραφίες ενώ ο σύζυγος της ταλαιπωρείται ακόμα με συχνές επισκέψεις στα νοσοκομεία.

Πηγή: eleftherostypos

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share