ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήγε διακοπές με το αγόρι της και κρεμάστηκε: “Είχα όλον τον κόσμο στους ώμους μου”

Πήγε διακοπές με το αγόρι της και κρεμάστηκε: “Είχα όλον τον κόσμο στους ώμους μου”
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Κρεμασμένη βρέθηκε η 25χρονη φαρμακοποιός Βικτώρια Σμιθ, σε πέτρινη προβλήτα στην Τενερίφη στις 28 Μαρτίου. Λίγο νωρίτερα, είχε πει στον σύντροφό της, τον 31χρονο Ματ Ακράιτ, ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Στην εντατική αθλητής της Εθνικής Ελλάδος! (photo)

Η 25χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κι αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, παραπονιόταν ότι είχε όλον τον κόσμο στους ώμους της. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να πουλήσει το άλογό της, προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι και να μείνει με τον σύντροφό της. Παρά τη νέα θέση που ήταν έτοιμη να αναλάβει σε νοσοκομείο, η Βικτώρια ένιωθε δυστυχισμένη.

Κατά τη διάρκεια των ρομαντικών διακοπών τους, η κοπέλα καθόταν με τον Μάτ στην πισίνα και του είπε ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο που θα πήγαιναν μετά. Τότε ήταν που τα ίχνη της χάθηκαν και, τελικά, βρέθηκε κρεμασμένη.

Ο Τζέιμς Νιούμαν, ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, τόνισε ότι «η Βικτώρια ήταν μια νέα γυναίκα που προφανώς είχε όλη της ζωή μπροστά της και κάθε ευκαιρία να έχει μια θαυμάσια ζωή. Είχε επεισόδια κατάθλιψης και της είχαν συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά. Φαινόταν να είναι ενθουσιασμένη με το νέο της σπίτι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «ήθελε να αλλάξει δουλειά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σε νέα δουλειά τον Απρίλιο. Το μέλλον της έμοιαζε απίστευτα φωτεινό. Η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας».

Οι γονείς της, Άλαν και Λίντα Σμιθ, ανέφεραν ότι μερικά πράγματα όντως δεν πήγαιναν καλά με την κόρη τους. Η δουλειά με την οποία ξεκίνησε δεν της άρεσε και παραιτήθηκε, νιώθοντας ότι έχει απογοητεύσει την οικογένειά της. Έπειτα, άρχισε να δουλεύει σε ένα φαρμακείο, δεν την ικανοποιούσε, όμως, ούτε αυτή η δουλειά. «Η σχέση της με τον Ματ πήγαινε πολύ καλά και ετοιμάζονταν να συγκατοικήσουν. Η Βίκυ σκεφτόταν να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά. Τη ρωτήσαμε αν ήταν λογικό και μας είπε ότι πολλές φορές ξεχνούσε να τα πάρει. Υπέφερε στη δουλειά της και ο γιατρός της πρότεινε να πάρει άδεια» εξηγεί ο πατέρας της 25χρονης.

Από την πλευρά του,ο Ματ τόνισε ότι η κοπέλα του μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να χαμογελάσει, ήταν πάντα φιλική και στοργική με όλους. «Ήταν οργανωμένη και σχεδίαζε τα πάντα. Αγοράσαμε το σπίτι μαζί και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελε να βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό. Είχαμε πάει στη Ρώμη τον Ιούνιο που μας άρεσε πολύ. Οι διακοπές στην Τενερίφη ήταν απλά ένα διάλειμμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκάραμε στο καμαρίνι της Μενεγάκη στον ALPHA! Τα ρούχα που ξεχείλιζαν από τις ντουλάπες και οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον Ματέο και τα παιδιά (Photos)

Τον Φεβρουάριο του 2016, η Βίκυ πούλησε το αγαπημένο της άλογο και ξαναβυθίστηκε στην κατάθλιψη, εξαιτίας αυτού του περιστατικού. Ο Ματ είπε ότι «έπαιρνε τα φάρμακά της. Μου φάνηκε φυσιολογικό, γιατί ξεφορτωνόταν κάτι παλιό για να προχωρήσει στη ζωή της και να αποκτήσει περιουσία. Η σχέση μας ήταν δυνατή και χαρούμενη».

Πηγή:star.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου