Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Σοκ: Στην εντατική αθλητής της Εθνικής Ελλάδος! (photo)

10 Οκτωβρίου 2017 11:54
Σοκ: Στην εντατική αθλητής της Εθνικής Ελλάδος! (photo)

Πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, δύο εβδομάδες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Ο 17χρονος καταδύτης, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση με το κεφάλι κατά τη διάρκεια ξηρής προπόνησης, που του προκάλεσε παράλυση σε άνω και κάτω άκρα, συνεχίζει την τιτάνια μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Σήμερα (Δευτέρα 9/10) υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση. Οι θεράποντες ιατροί προσέθεσαν επιπλέον ενίσχυση στους αυχενικούς σπονδύλους, όμως επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκάραμε στο καμαρίνι της Μενεγάκη στον ALPHA! Τα ρούχα που ξεχείλιζαν από τις ντουλάπες και οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον Ματέο και τα παιδιά (Photos)

Μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου θα παραμείνει έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως αρμόδιοι φορείς έχουν σιωπήσει σχετικά με το γεγονός. Κανείς δεν έχει πλησιάσει την οικογένεια του 17χρονου αθλητή, που δίνει τη δική της μάχη στο πλευρό του, ελπίζοντας να τον δουν ξανά να ασχολείται με αυτό που αγαπάει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share