Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Απίστευτη τραγωδία: Μητέρα σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της, τα δύο παιδιά της και αυτοκτόνησε (Photo)

17 Ιουλίου 2017 16:24
Απίστευτη τραγωδία: Μητέρα σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της, τα δύο παιδιά της και αυτοκτόνησε (Photo)

Μια μητέρα σκότωσε τη γυναίκα που πίστευε πως ήταν η ερωμένη του συζύγου της, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, και μετά πυροβόλησε και σκότωσε επίσης τα δύο μικρά της παιδιά, βάζοντας στη συνέχεια τέλος στη ζωή της, εν μέσω ενός ταραχώδους διαζυγίου και μιας διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών, ανέφερε η αστυνομία.

Η 36χρονη Τζέσικα Έντενς από τη Νότια Καρολίνα πυροβόλησε και σκότωσε την 28χρονη Μέρεντιθ Λειτ Ρειμ ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της κοντά στο σπίτι της, ανέφερε ο αστυνομικός Κεν Μίλερ σε συνέντευξη τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To φαντασμαγορικό World Party του... Survivor: Χαμός στα νησιά του Αιγαίου από Διάσημους και Μαχητές! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Λίγο αργότερα, η Έντενς εντοπίστηκε νεκρή λίγα μίλια μακριά μέσα στο μαύρο τζιπ της στο πάρκινγκ ενός βενζινάδικου. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης τα πτώματα της 5 ετών κόρης της, Harper Edens, και του 9 ετών γιου της, Χειντεν Κινγκ. Όλοι πυροβολήθηκαν με 40άρι πιστόλι, διευκρίνισε η αστυνομία.

Η Ρέιμ ζούσε στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τον εν διαστάσει σύζυγο της, και φέρονται επίσης να εργάζονταν μαζί. «Από τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε προκύπτει πως η Τζέσικα και ο Μπεν ήταν χώρια την στιγμή του συμβάντος και υπήρχε διαμάχη μεταξύ τους για την επιμέλεια ενός εκ των δύο παιδιών, αυτού που είχαν μαζί», ανέφεραν οι αρχές. Το ζευγάρι είχαν μαζί την Χαρπερ, καθώς το αγόρι ήταν από προηγούμενη σχέση της 36χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Παίκτης πήρε υπερπολυτελές αυτοκίνητο για «αρπαχτή»! Τρομερό ρεπορτάζ! (video)

Την νύχτα πριν η Τζέσικα σκοτώσει τα δύο παιδιά της, ο Μπεν είχε καλέσει την αστυνομία ζητώντας του να ελέγξουν τα παιδιά καθώς είχε λάβει μια σειρά από μηνύματα από εκείνη.

Μάλιστα είχε ρωτήσει τους αστυνομικούς αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα μηνύματα στη δικαστική διαμάχη που είχαν. Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της 36χρονης βρήκαν τα δύο παιδιά να βλέπουν τηλεόραση τρώγοντας ποπκόρν. Ωστόσο, η Τζέσικα ανέφερε στους αστυνομικούς πως είχε σκοπό «να ξεσκεπάσει» τον άντρα της και «το κορίτσι με το οποίο έχει σχέση εδώ κι ένα χρόνο». Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν είχε δείξει κανένα σημάδι επιθετικής ή έστω ανησυχητικής συμπεριφοράς όταν την επισκέφθηκαν.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές από τότε που ξέσπασε η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις αρχές, τόσο η Μερεντιθ όσο και ο Μπεν είχαν χωρίσει από τις σχέσεις τους αμφότεροι τους τελευταίους έξι μήνες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share