Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Οργώνουν» την Βούλα και την Γλυφάδα για ένα ίχνος του αστυνομικού!

10 Ιουνίου 2017 19:17
«Οργώνουν» την Βούλα και την Γλυφάδα για ένα ίχνος του αστυνομικού!
Εθελοντές της «Άμεσης Παρέμβασης» του Βύρωνα, συγγενείς του αγνοούμενου αστυνομικού αλλά και συνάδελφοι του, οργώνουν κυριολεκτικά την ευρύτερη περιοχή Βούλας και Γλυφάδας για να βρουν ένα ίχνος του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου, στο σημείο που υπέδειξε ο οδηγός ταξί που φέρεται ότι τον μετέφερε εκεί από την Καισαριανή, το απόγευμα που χάθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μενίδι: Αυτό είναι το 11χρονο αγγελούδι που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα! (photos)

Όπως δήλωσε στην Αστυνομία αλλά και στο «Τούνελ», τον άφησε στο πάρκινγκ του παραλιακού καταστήματος «Παλμιέρ Μπιστρό», απέναντι από το νοσοκομείο Βούλας.

Περίοικοι υποστήριξαν στους εθελοντές και στην εκπομπή, ότι ένας άνδρας που μοιάζει καταπληκτικά στον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη, εμφανίζεται εκεί γύρω ταλαιπωρημένος. Η προσπάθεια όλων εστιάζεται στον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής! Ποιος κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές; (video)

Παράλληλα ψάχνουν τα δύσβατα σημεία τόσο στο βουνό της περιοχής όσο και κοντά στη θάλασσα, μήπως κάπου εκεί κρύβεται η απάντηση στην περίεργη αυτή εξαφάνιση.

Οι πρώτες έρευνες είναι αρνητικές.

Συνάδελφος του ανέφερε στο «Τούνελ» ότι ο Αντώνης είχε κάποια σχέση με την περιοχή της Γλυφάδας, γιατί συχνά τους κερνούσε γλυκά που έφερνε από εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share