Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor αποκλειστικό: Τα πάνω - κάτω έρχονται την επόμενη εβδομάδα! Τι θα συμβεί και θα ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού;

8 Ιουνίου 2017 10:53
Survivor αποκλειστικό: Τα πάνω - κάτω έρχονται την επόμενη εβδομάδα! Τι θα συμβεί και θα ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού;

Το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε ήρθε και ανέτρεψε τα δεδομένα αφού οι Διάσημοι πλέον έμειναν με τρεις παίκτες και τα περιθώρια στενεύουν για τα καλά!

Το Athensmagazine.gr, για ακόμα μια φορά, σας είχε σίγουρη διαρροή από νωρίς και σας είχε ενημερώσει τόσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία, όσο και για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο (Δείτε εδώ)!

Η ψυχολογία στους Διάσημους πλέον είναι κάτι παραπάνω από... κάκιστη, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αμέσως μετά την ήττα στο χθεσινό αγώνισμα! Η αθλητικογράφος δεν ήταν σε καλή μέρα, αφού τα περισσότερα αγωνίσματα τα έχασε, καθώς ήταν λίγο πιο άτυχη στον στόχο…

Αυτό έκανε την νεαρή αθλητικογράφο να νιώθει ενοχές, ρίχνοντας ευθύνες στον εαυτό της για την ήττα και όταν την ρώτησε ο Τανιμανίδης, ενω αρχικά προσπαθούσε να συγκρατηθεί, στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα επειδή θα αναγκαστεί να σπάσει το «παρεάκι» τους, όπως είπε η ίδια! Εκείνη την στιγμή την αγκάλιασε ο Χρανιώτης ο οποίος ήταν εξίσου συγκινημένος!

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το βαρύ κλίμα συνεχίστηκε και κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπο, αφού οι 4 παίκτες που είχαν απομείνει ήταν ιδιαίτερα δεμένοι μεταξύ τους! Ο ράπερ, στην ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την αποχώρηση του ήταν ψύχραιμος ενώ οι συμπαίκτες του στεναχωρέθηκαν πολύ. Ο ίδιος είπε πως ήταν προετοιμασμένος και κρατάει μόνο τα καλά! Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Και κάπου εδώ φτάνουμε στην μεγάλη αποκάλυψη για το τι πρόκειται να συμβεί στην επόμενη εβδομάδα! Εκεί όπου θα αποχωρήσει... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share