Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: "Έτσι σκότωσα την κόρη μου"! Η φρικιαστική ομολογία του παιδοκτόνου πατέρα!

28 Απριλίου 2017 11:54
Στέλλα Εικοσπεντάκη - Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους:

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η φρικιαστική δολοφονία της 6χρονης Στέλλας, από τον πρώην αστυνομικό πατέρα της. Είναι από τα εγκλήματα εκείνα που "σπάνε" ακόμη και οι αστυνομικοί όταν αντιλαμβάνονται την αλήθεια.

Σήμερα, το athensmagazine.gr μέσα από το αστυνομικό ρεπορτάζ, θα σας δώσει νέες πληροφορίες για την υπόθεση, που μέχρι κι αυτές τις στιγμές που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ του athensmagazine.gr, ο δράστης ομολόγησε το φρικτό έγκλημα στους αστυνομικούς λέγοντάς τους κατά λέξη τα εξής: "Δεν το έκανα επίτηδες. Ήταν κάτι που οφείλεται στην κακιά στιγμή. Το παιδί μου το λάτρευα και το αγαπούσα, απλά ήταν η μητέρα του στο νοσοκομείο και το παιδί έκλαιγε δίχως σταματημό..."!

Σε αυτό το σημείο, μας ενημερώνει ο αστυνομικός μας ρεπόρτερ, ότι ενώ ο πατέρας ήταν ψύχραιμος μέχρι εκείνη τη στιγμή, στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα και άρχισε να χτυπιέται μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Αφού ηρέμησε μετά από τουλάχιστον τρία τέταρτα, οι αστυνομικοί τον παρακάλεσαν με ηρεμία να συνεχίσει την κατάθεσή του και να ομολογήσει το μεγάλο "γιατί". Για ποιο λόγο, δηλαδή, σκότωσε το παιδί!

"Το πήρα στην αγκαλιά μου για να το ηρεμήσω. Το έσφιξα δυνατά και δεν το κατάλαβα. Όταν της μίλησα δεν μου απάντησε και τότε κατάλαβα ότι το παιδί μου δεν ζούσε".

Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του athensmagazine.gr χρησιμοποίησε ο δράστης για να τους πείσει ότι το παιδί πέθανε στα χέρια του κατά λάθος.

Πάντως, όσον αφορά το μυστικό της τραγικής οικογένειας, οι πληροφορίες μας μιλάνε για ανθρώπους απομονωμένους, με τον πατέρα - φονιά του μικρού κοριτσιού, να έχει ιδιαίτερα περίεργη συμπεριφορά σύμφωνα με τους γείτονες που τον γνώριζαν.

Μάλιστα, συγκλονίζει η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του συνεργείου που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην Αγία Βαρβάρα που εκτυλίχθηκε η τραγωδία με θύμα την 6χρονη Στέλλα και θύτη τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους του έκανε εντύπωση η ψυχραιμία με την οποία μιλούσε για το παιδί του και την εκδοχή ότι του το είχαν αρπάξει, εκδοχή που επικαλέστηκε στους αστυνομικούς μέχρι τελικά να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

«Μου είπε ότι του έκλεψαν το παιδί σαν μου έλεγε ότι του έκλεψαν το κινητό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος ήταν λίγο περίεργος στις κινήσεις του και στην συμπεριφορά απέναντι στους γείτονες ήταν κάπως... Περίεργος. Τσακωμούς δεν άκουγα εγώ δεν ξέρω οι άλλοι... Η οικογένεια ήταν απομονωμένη από την υπόλοιποι γειτονιά. Το πρωί εγώ τον είδα στις 8:30 και έβγαινε με το παιδί που το είχε βάλει στο μηχανάκι και τον ρώτησα "τι έγινε Γιάννη;" μου απαντάει "έγιναν πολλά, με έκλεψαν και μου έκλεψαν και το παιδί". Ήταν εδώ και η ασφάλεια πολλά άτομα και μάλιστα βγαίνοντας με το μηχανάκι πήγε να πατήσει και έναν αστυνομικό, και παρόλα αυτά μου είπε ότι έκλεψαν το σπίτι του και το παιδί του, και το ανέφερε λες και του έκλεψαν το κινητό... Από την πρώτη στιγμή είπα ότι αυτός έχει κάνει ζημιά στο παιδί» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Άλλος γείτονας που σύχναζε στην περιοχή και έβλεπε καθημερινά τον 61χρονο παρατήρησε ότι τον τελευταίο καιρό είχε απόμακρη συμπεριφορά και ήταν απότομος στις κουβέντες του, χωρίς, ωστόσο, να τον ρωτήσουν ποτέ τι συμβαίνει.

«Έρχομαι καθημερινά στο μαγαζί που το έχει φίλος και κάθομαι όλη την ημέρα... Ήμουν εδώ 8:45, είχε έρθει αστυνομία και ρωτούσα να δώσει τι έγινε... Τελικά έμαθα ότι αυτός ειδοποίησε την αστυνομία στις 7:25, και στις 7:30 ήταν εδώ. Μου φάνηκε περίεργο, αναρωτήθηκα και είπα, αφού το σχολικό περνά 7:20 δεν βγήκε αυτός να το πάει... Δεν ξύπνησε το παιδί πιο νωρίς εφτά παρά για να το ετοιμάσει πως και πήρε τηλέφωνο... Μετά το σχολικό πήρε τηλέφωνο... Όποτε τον βλέπαμε έλεγε ένα γεια και τι κάνεις και πήγανε στην δουλειά του. Πριν ξανά παντρευτεί μιλούσε τώρα με τα παιδιά είχε κλειστεί στο σπίτι του. Το παιδάκι το είχα δει που το έπαιρναν αγκαλιά με το σχολικό. Με το που έμαθα το έγκλημα και άκουσα περιοχή πήγε το μυαλό μου... Απίστευτο»

Αυτές τις ώρες, ο δράστης οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα για να πάρει στη συνέχεια, προφανώς, τον δρόμο της φυλακής.

Όσο για τη μάνα του παιδιού, ο ρόλος της αυτή την ώρα εξετάζεται από την αστυνομία.

Η ίδια, πάντως, την Πέμπτη το βράδυ είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι, όχι μόνο δεν ξέρει τίποτα για το περιστατικό, αλλά είπε ακριβώς τα ίδια που είπε ο σύζυγός της όταν δήλωσε την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο στο athensmagazine.gr!

Σήμερα, θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όμως, οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι το άτυχο παιδί πέθανε από ασφυξία από τον στραγγαλισμό του δράστη.

Διαβάστε όλο το χρονικό της εξαφάνισης του κοριτσιού και πώς οδηγηθήκαμε στην ομολογία του δολοφόνου

ο πατέρας του κοριτσιού, 61 ετών απόστρατος αστυνομικός δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του ωστόσο δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τους αστυνομικούς του οικείου ΑΤ γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση, ο απόστρατος αστυνομικός, υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δυσκολία στη μετακίνηση.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις καθώς δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε αμέσως με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της εξαφανισμένης, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν… έβρισκε την κόρη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός, έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Την σοβαρή υπόθεση είχαν αναλάβει αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και επεκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής. Οι αστυνομικοί άνοιξαν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερευνούν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής, ακόμη και κάδους απορριμμάτων.

Βίντεο από την στιγμή του εντοπισμού της σορού στον κάδο

Η σοκαριστική ομολογία του πατέρα - φονιά

Αυτό που σόκαρε τις Αρχές, είναι πως λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή»

Επίσης, πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη το πρωί της Πέμπτης (27/4) από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο πανελλήνιο: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών το 6χρονο αγγελούδι από την Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο πα-τέρας για το αποτρόπαιο έγκλημα! (Photos)

Όπως έγινε γνωστό, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Χωρίς την παραμικρή ντροπή, είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Φωτογραφίες από το σημείο του κάδου που βρέθηκε το άτυχο αγγελούδι:

Το Athensmagazine.gr σας παραθέτει τη φωτογραφία της οικογένειας από την βάφτιση των δύο τους παιδιών ,όπου με τον παιδοκτόνο να κρατάει στα χέρια τον γιο του και την τραγική μητέρα το 6χρονο θύμα!

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

UPDATE

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε σήμερα ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κόρη του Στέλλα, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο ίδιος στην αστυνομία, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Σκυφτός και ανέκφραστος, ο πατροκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athensmagazine.gr, ο 61χρονος υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην αστυνομία και δεν ομολόγησε το έγκλημά του μέχρι που ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε θαμμένο ανάμεσα σε σκουπίδια, μέσα σε μια πλαστική σακούλα το άψυχο κορμάκι της μικρής.

Αφού αναγκάστηκε να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας και έκανε λόγο για τραγικό δυστύχημα.



Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης λέει ότι «ο θάνατος της μικρής Στέλλας ήταν ασφυκτικός. Ο πατέρας της, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα αλλά δεν φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε κάποια βία».

Η Πόπη Εικοσπεντάκη δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε, παντρεύτηκε και πάλεψε μαζί του να αποκτήσει ένα παιδί, θα έμελλε να είναι ο δολοφόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον η Πόπη και ο Γιάννης προσπαθούσαν πολλά χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ύστερα από πολλές εξωσωματικές κατάφερε το ζευγάρι να αποκτήσει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share