Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δολοφονία 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο παιδοκτόνος και η τραγική μάνα του μικρού αγγέλου! (Photo)

28 Απριλίου 2017 10:19
Δολοφονία 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο παιδοκτόνος και η τραγική μάνα του μικρού αγγέλου! (Photo)

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το φρικτό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα την 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον πατέρα!

Μια απίστευτη ιστορία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους και πολλές πτυχές της θυμίζουν την ανατριχιαστική δολοφονία της τετράχρονης Άννυ πριν από δύο χρόνια, διαδραματίστηκε από χθες κόβοντας την ανάσα στο πανελλήνιο αλλά και σε πολλά από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 61χρονος Γιάννης Εικοσπεντάκης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και ανέφερε ότι στο σπίτι του διαπραχθεί διάρρηξη και εξαφανίστηκε η μόλις έξι χρόνων κόρη του, Στέλλα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη χολή και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.

Το Athensmagazine.gr σας παραθέτει την φωτογραφία της οικογένειας από την βάφτιση των δύο τους παιδιών όπου με τον παιδοκτόνο να κρατάει στα χέρια τον γιο του και την τραγική μητέρα το 6χρονο θύμα!

Το χρονικό της εξαφάνισης της Στέλλας που σκότωσε ο πατέρας της

ο πατέρας του κοριτσιού, 61 ετών απόστρατος αστυνομικός δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του ωστόσο δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τους αστυνομικούς του οικείου ΑΤ γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση, ο απόστρατος αστυνομικός, υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δυσκολία στη μετακίνηση.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις καθώς δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε αμέσως με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της εξαφανισμένης, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν… έβρισκε την κόρη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός, έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Την σοβαρή υπόθεση είχαν αναλάβει αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και επεκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής. Οι αστυνομικοί άνοιξαν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερευνούν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής, ακόμη και κάδους απορριμμάτων.

Βίντεο από την στιγμή του εντοπισμού της σορού στον κάδο

Η σοκαριστική ομολογία του πατέρα - φονιά

Αυτό που σόκαρε τις Αρχές, είναι πως λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή»

Επίσης, πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη το πρωί της Πέμπτης (27/4) από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο πανελλήνιο: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών το 6χρονο αγγελούδι από την Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο πα-τέρας για το αποτρόπαιο έγκλημα! (Photos)

Όπως έγινε γνωστό, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Χωρίς την παραμικρή ντροπή, είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Φωτογραφίες από το σημείο του κάδου που βρέθηκε το άτυχο αγγελούδι:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share