Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Όλγα Κοτλιδά - Η στιγμή της ανακοίνωσης (video)

Φόρεσε το στέμμα της και αποθεώθηκε!

29 Ιουνίου 2023 20:37
My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Όλγα Κοτλιδά - Η στιγμή της ανακοίνωσης (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του My Style Rocks αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Ο λόγος για την Όλγα Κοτλιδά, η οποία επικράτησε της Emilia Vodos στον τελικό του ριάλιτι με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου. Η νικήτρια του διαγωνισμού κερδίζει και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η παρουσιάστρια κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού για την νικήτρια του φετινού κύκλου. Όταν αποκάλυψε το όνομα της «βασίλισσας» του στιλ, η Όλγα Κοτλιδά ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, ενώ δεν έκρυψε και την συγκίνησή της.

«Πραγματικά τρέμω! Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι πολύ συγκινημένη με όλα αυτά τα τέλεια πράγματα… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με ψηφίσατε, σας ευχαριστώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κοτλιδά στην τηλεοπτική κάμερα.

Η παρουσιάστρια, οι κριτές αλλά και η Emilia Vodos έσπευσαν να την συγχαρούν, ενώ η ίδια έκλεισε το σόου με μία πασαρέλα. Το φετινό My Style Rocks, που είχε πολλές ίντριγκες και συχνούς τσακωμούς μεταξύ των παικτριών, έριξε αυλαία με εντυπωσιακό τρόπο.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας:

Survivor All Star: «Δεν είμαστε στην ζούγκλα πια...» - Το «καρφί» του Ηλία Γκότση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video)

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε ο Ηλίας Γκότσης μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star και τη μεταξύ τους κόντρα.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε πως θέλει να μπει ένα stop στην κόντρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν ενοχλήθηκα πολύ με αυτά που είπε για εμένα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά πρέπει να βάζουμε κάποια όρια. Το παιχνίδι τελείωσε και δεν είμαστε στα πλαίσια μιας ζούγκλας που υπάρχει πείνα και όλη αυτή η δυσκολία… Είμαστε στην κανονική ζωή. Βλέπουν τις συνεντεύξεις και οι άνθρωποί μου, πρoφανώς στεναχωριούνται και θέλω να βάλω ένα stop σε αυτό το κομμάτι», απάντησε ο Ηλίας Γκότσης.

Όσο για το εάν σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλο μετά τα σχόλια στα social media: «Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί νομίζω ότι ήταν πάνω στη στιγμή, από κεκτημένη ταχύτητα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share