Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

16 Σεπτεμβρίου 2020 20:33
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της Τετάρτης 16/9 η οποία κέρδισε τον extra βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Και σήμερα είδαμε στο πλατό, τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο και τσακωμός, αλλά και άσους κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος είχε έναν απίστευτο καβγά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία αποχώρησε από πλατό.

Σήμερα λοιπόν, οι δυο πιο καλύτερες εμφανίσεις ήταν η Σοφιάννα και η Αρετή Λίς. Ωστόσο εκείνη που κέρδισε τον extra βαθμό, αφού την ψήφισαν οι περισσότερες συμπαίκτριες της, ήταν η Σοφιάννα.

Πηγή: Youweekly.gr

Έξαλλη η Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία της

Καθόλου ευχαριστημένη δεν έμεινε η παίκτρια του My Style Rocks, Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία που πήρε από τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος καβγάς στο ριάλιτι μόδας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια πρωταγωνιστεί σε έναν καβγά, δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και την Γεωργία Βρανά.

Αφορμή για το νέο καβγά στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με "γαλλικά" και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share