Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

My Style Rocks: "Κούλαρε λίγο..." - Έξαλλη η Τζένη Γεωργιάδου

Τι συνέβη;

9 Σεπτεμβρίου 2020 18:44
My Style Rocks:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μπορεί να είναι μόλις η τρίτη μέρα της στο My Style Rocks, ωστόσο η Τζένη Γεωργιάδου έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Μάλιστα σήμερα δε δίστασε να ζητήσει τα ρέστα από τις συμπαίκτριές της που δεν την ψήφισαν χθες προκειμένου να νικήσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, χθες η Τζένη Γεωργιάδου κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ δεύτερη βγήκε η Γεωργία Βρανά, η οποία αναδείχθηκε και νικήτρια μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτριών της - δείτε εδώ το look που της έδωσε τη νίκη.

My style Rocks

Σήμερα, η Τζένη Γεωργιάδου θέλησε να εκφράσει τη άποψή της επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας στην Κατερίνα Στικούδη πως το θεωρεί τουλάχιστον άδικο. Ζήτησε μάλιστα να μάθε γιατί δεν την ψήφισαν οι συμπαίκτριές της και έτσι απευθύνθηκε στην Κορίνα Αδραμιτίδου.

Εντελώς ειλικρινά εκείνη της είπε πως ήθελε να βοηθήσει τη Γεωργία Βρανά ωστόσο στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Έρη Λώλη η οποία της είπε να «κουλάρει λίγο» μιας και είναι μόλις η πρώτη της εβδομάδα στο show.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Φωνές, εντάσεις και καβγάδες On air

Μετά τον έντονο καβγά που είδαμε λίγες ημέρες πριν στο My Style Rocks άλλη μια ημέρα με φωνές, εντάσεις και καβγάδες είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες που πήρε από τα κορίτσια η Αρετή, δεν της άρεσαν καθόλου με αποτέλεσμα να έχει τελείως αντίθετη γνώμη από την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία της έβαλε 2.

Μέχρι και το σχόλιο που έκανε για τα παπούτσια της, την έκανε έξαλλη και αντέδρασε με φωνές.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share