Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέος τσακωμός στο My Style Rocks - Αναστάτωση στο πλατό

Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο

4 Σεπτεμβρίου 2020 19:51
Νέος τσακωμός στο My Style Rocks - Αναστάτωση στο πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του, το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς η Βίκυ Μανώλη δε δίστασε να κάνει ένα οργισμένο σχόλιο για την βαθμολογία που δέχεται όλη τη βδομάδα από τις συμπαίκτριές της, ενώ αυτές οι νικήτριες της προηγούμενης ημέρας.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα πολύ απλό και sfae look και εξήγησε πως είχε κανονίσει να φορέσει κάτι διαφορετικό ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει γιατί οι συμπαίκτριές της θα την βαθμολογούσαν πολύ άσχημα καθώς δεν βαθμολογούν βάση στιλ αλλά βάση συμπάθειας.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε τις παίκτριες αν συμφωνούν και η Αρετή Λις πήρε πρώτη το λόγο - ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Έρη Λώλη.

Έτσι λοιπόν η Αρετή εξήγησε πως δεν προσπαθεί και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται να λέει ότι δεν ήρθε στον διαγωνισμό επειδή είναι όμορφη, καθώς αυτό προσπαθεί να δείξει καθημερινά.

Η Βίκυ Μανώλη διαφώνησε και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στους κριτές οι οποίοι συμφώνησαν πως η εμφάνισή της ήταν πολύ βασική.

Πηγή: Youweekly.gr

«Αν ήξερες τότε...» - Έντονος καβγάς στο My Style Rocks

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο My Style Rocks, δημιουργήθηκε αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Έρη Λώλη, λόγω του hair look που είχε επιλέξει να κάνει για τη σημερινή της εμφάνιση η πρώτη.

Η Αρετή αποφάσισε να αποδεχθεί ένα challenge που της είχε θέσει η Έλενα Χριστοπούλου τις προηγούμενες μέρες και έτσι άλλαξε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο 50's - 60's look, το οποίο δεν άρεσε τόσο σε μία από τις συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη ξεκαθάρισε πως της άρεσαν τα όσα φόραγε ωστόσο βρήκε το μακιγιάζ και το μαλλί, λίγο υπερβολικό, ενώ θεώρησε πως την μεγάλωναν.

Η Αρετή Λις εκνευρίστηκε κάπως με το σχόλιο της συμπαίκτριάς της και ξεκαθάρισε πως θέλησε να τολμήσει και πως μάλλον η Έρη Λώλη δεν γνωρίζει την τάση. «Την γνωρίζω την τάση» της απάντησε εκείνη και τότε η Αρετή Λις έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «Αν την ήξερες την τάση δε θα την σχολίαζες έτσι».

Ένταση δημιουργήθηκε βέβαια και χθες με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μία συμπαίκτριά της.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share