Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Δύο οι νικήτριες της ημέρας

Ποιες είναι;

3 Σεπτεμβρίου 2020 20:20
My Style Rocks: Δύο οι νικήτριες της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όχι μια αλλά δυο ήταν οι σημερινές νικήτριες της ημέρας στο My Style Rocks. Πήραν τις ίδιες ψήφους με αποτέλεσμα και οι δυο να πάρουν από έναν βαθμό για το Gala της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Σοφιάνα και η Κορίνα πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία και στάθηκαν μπροστά από τις συμπαίκτες τους για να βγάλουν την νικήτρια της ημέρας.

Ωστόσο, υπήρξε ισοψηφία με αποτέλεσμα και οι δυο παίκτριες να πάρουν τον extra βαθμό!

Νωρίτερα ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξαναχτύπησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Έκανε αδιανόητα σχόλια σε συμπαίκτρια της με το που στάθηκε απέναντι της και της δόθηκε ο λόγος για να σχολιάσει την εμφάνιση της.

Η Ευρυδίκη είναι αντικειμενική όπως έχει πει στην βαθμολογία της και σήμερα το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Βέβαια, η κριτική της θεωρήθηκε πολύ βίαιη.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Έλενα Χριστοπούλου να νευριάσει μαζί της και να της πει πως ήταν λάθος και ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια έλειπε χθες.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Ποια ήταν η νικήτρια της ημέρας;

Η δεύτερη μέρα του My Style Rocks ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας και να πάρει τον 1 έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Οι δύο παίκτριες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Σοφιάνα Σπίνουλα και η Έρη Λώλη, ενώ η Βίκυ Μανώλη ήταν τελευταία - δείτε εδώ τον καυγά της Σοφιάνας με την Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια όλες οι παίκτριες ψήφισαν και νικήτρια βγήκε η Σοφιάνα Σπίνουλα, μία από τις παλιές παίκτριες του παιχνιδιού που επέστρεψε πολύ δυναμικά.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική»

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο, ενώ δεν έλειψαν και οι κόντρες. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share