Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκτός My Style Rocks αγαπημένη παίκτρια - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη

2 Σεπτεμβρίου 2020 19:56
Εκτός My Style Rocks αγαπημένη παίκτρια - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός του σημερινού επεισοδίου του My style rocks βρίσκεται αγαπημένη παίκτρια. Την ανακοίνωση έκανε στις συμπαίκτριες της, η Κατερίνα Στικούδη.

Σήμερα στην τρίτη του reality μόδας είχαμε μια απουσία. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε στην έναρξη του show, πως η Βίκυ Μανώλη απουσιάζει για προσωπικούς της λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η 36χρονη παίκτρια αποχώρισε οριστικά ή απλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε ωστόσο, ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική»

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο, ενώ δεν έλειψαν και οι κόντρες. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share