Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο σκηνικό στο My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι - Εκτός εαυτού ο Κουδουνάρης

Τι συνέβη;

16 Σεπτεμβρίου 2020 19:42
Αδιανόητο σκηνικό στο My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι - Εκτός εαυτού ο Κουδουνάρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Παρακολουθήσαμε έναν καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την στιλιστική της επιλογή.

«Σε ενδιαφέρει μόνο να τσακωθείς, να μαλώσεις, να κάνεις κριτική, να λιποθυμήσεις. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σε συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για στιλ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε ότι υπάρχει ώρα για να φορεθεί κάτι;», της είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος ο κριτής ενώ αυτή είναι η νικήτρια της προηγούμενης ημέρας.

«Όταν το κάνω αυτό, να μιλήσουμε για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη, όπως προχθές», του απάντησε η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

Τα λόγια του, έκαναν την παίκτρια να αποχωρήσει από το πλατό του My Style Rocks. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ευρυδίκης στο παιχνίδι.

Πηγή: Youweekly.gr

Έξαλλη η Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία της

Καθόλου ευχαριστημένη δεν έμεινε η παίκτρια του My Style Rocks, Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία που πήρε από τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος καβγάς στο ριάλιτι μόδας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια πρωταγωνιστεί σε έναν καβγά, δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και την Γεωργία Βρανά.

Αφορμή για το νέο καβγά στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με "γαλλικά" και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε.

 

Ροή ειδήσεων

Share