Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

11 Σεπτεμβρίου 2020 20:28
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια εβδομάδα για το My style rocks έφτασε στο τέλος της. Ποια ήταν ωστόσο η νικήτρια της Παρασκευής 11/9 η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και πήρε τον extra βαθμό της Παρασκευής;

Βέβαια η εβδομάδα να σημειώσουμε δεν γινόταν να μην κλείσει χωρίς εντάσεις. Όπως αυτή ανάμεσα στον Κουδουνάτη και την Τζένη που τσακώθηκαν άσχημα.

Βέβαια στα ωραία του show, αυτή που πήρε τον extra βαθμό και είχε την πιο ωραία στιλιστική επιλογή ήταν η Κωνσταντίνα.

Πηγή: Youweekly.gr

Καβγάς χωρίς προηγούμενο στο My Style Rocks - Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την εμφάνιση που έκανε η Αρετή Λις. Η Κωνσταντίνα Παγανή ξεκίνησε να της λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας πραγματικά άγριος καυγάς με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η Αρετή Λις επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα ακριβό σύνολο και τότε η Κωνσταντίνα Παγανή θέλησε να πει πως θα προτιμούσε να τη δει μία φορά με ένα πιο φθηνό ντύσιμο.

Η Αρετή με τη σειρά της αντέδρασε και είπε στην Κωνσταντίνα πως δεν γνωρίζει καν τα brands των ρούχων με εκείνη να της απαντά πως δεν την ενδιαφέρει να τις μάθει. Τότε η Αρετή είπε την ατάκα που ξεκίνησε τον καυγά, δηλαδή ότι είναι διαφορετική η Κωνσταντίνα από εκείνη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το εξηγήσει λέγοντας πως η Κωνσταντίνα είναι πιο juicy ενώ εκείνη είναι ψηλόλιγνη με την Κρητικιά παίκτρια να απαντάει πως είναι κι εκείνη juicy και συγκεκριμένα, plus size.

Το λόγο πήρε και η Έρη Λώλη η οποία υποστήριξε την Αρετή Λις ενώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα Παγανή είναι προσβλητική με τα λόγια της, ενώ χθες τσακώθηκε με την Τζένη Γεωργιάδου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share