Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Νέος μεγάλος καβγάς στο My Style Rocks - Το σχόλιο «φωτιά» που έφερε την «έκρηξη»

Τι συνέβη;

11 Σεπτεμβρίου 2020 19:18
Νέος μεγάλος καβγάς στο My Style Rocks - Το σχόλιο «φωτιά» που έφερε την «έκρηξη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και δημιουργήθηκε μία νέα ένταση ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Τζένη Γεωργιάδου, η οποία έκανε ένα σχόλιο για το look της που την εκνεύρισε πολύ.

Από την πρώτη στιγμή που η Τζένη Γεωργιάδου μπήκε στο ριάλιτι, οι δυο κυρίες βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο λόγος είναι άγνωστος αλλά η κόντρα δημιουργήθηκε και εκδηλώνεται λίγο λίγο κάθε μέρα, ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο υπήρξε έκπληξη με δύο νικήτριες.

Σήμερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να σετάρει το look της με ένα ζευγάρι μπότες. Η Τζένη θέλησε να σχολιάσει πως το συγκεκριμένο παπούτσι είναι αρκετά χειμερινό και κάπου εκεί ξεκίνησε η παρεξήγησε.

Νέος μεγάλος καβγάς στο My Style Rocks

Η Ευρυδίκη θυμήθηκε τη χθεσινή εμφάνισή της κατά την οποία η Τζένη εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι φούξια μπότες.

Η Τζένη απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος να ανατρέχουμε σε χθεσινά looks ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη της υπενθύμισε πως όλα τα looks θα πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν.

Πηγή: Youweekly.gr

Καβγάς χωρίς προηγούμενο στο My Style Rocks - Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την εμφάνιση που έκανε η Αρετή Λις. Η Κωνσταντίνα Παγανή ξεκίνησε να της λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας πραγματικά άγριος καυγάς με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η Αρετή Λις επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα ακριβό σύνολο και τότε η Κωνσταντίνα Παγανή θέλησε να πει πως θα προτιμούσε να τη δει μία φορά με ένα πιο φθηνό ντύσιμο.

Η Αρετή με τη σειρά της αντέδρασε και είπε στην Κωνσταντίνα πως δεν γνωρίζει καν τα brands των ρούχων με εκείνη να της απαντά πως δεν την ενδιαφέρει να τις μάθει. Τότε η Αρετή είπε την ατάκα που ξεκίνησε τον καυγά, δηλαδή ότι είναι διαφορετική η Κωνσταντίνα από εκείνη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το εξηγήσει λέγοντας πως η Κωνσταντίνα είναι πιο juicy ενώ εκείνη είναι ψηλόλιγνη με την Κρητικιά παίκτρια να απαντάει πως είναι κι εκείνη juicy και συγκεκριμένα, plus size.

Το λόγο πήρε και η Έρη Λώλη η οποία υποστήριξε την Αρετή Λις ενώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα Παγανή είναι προσβλητική με τα λόγια της, ενώ χθες τσακώθηκε με την Τζένη Γεωργιάδου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share