Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

My Style Rocks: Έκπληξη με δύο νικήτριες

Ποιες ήταν;

10 Σεπτεμβρίου 2020 20:21
My Style Rocks: Έκπληξη με δύο νικήτριες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σημερινά looks των κοριτσιών στο My Style Rocks ήταν πραγματικά αξιόλογα και έτσι, οι παίκτριες έβγαλαν όχι μία αλλά δύο νικήτριες. Οι δυο κυρίες κατάφεραν να κάνουν τα πιο ξεχωριστά ντυσίματα και να εξασφαλίσουν από έναν πόντο για το μεγάλο Gala της Κυριακής.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις με την Κορίνα Αδραμιτίδου να ακολουθεί στη δεύτερη και την Βίκυ Μανώλη, που αναδείχθηκε χθες νικήτρια, να βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ αυτή ήταν η νικήτρια της προηγούμενης ημέρας.

Έτσι, οι δύο κυρίες βγήκαν νικήτριες και έκαναν μία εντυπωσιακή κοινή πασαρέλα, ενώ εξασφάλισαν από ένα βαθμό για το Gala.

Πηγή: Youweekly.gr

Καβγάς χωρίς προηγούμενο στο My Style Rocks - Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την εμφάνιση που έκανε η Αρετή Λις. Η Κωνσταντίνα Παγανή ξεκίνησε να της λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας πραγματικά άγριος καυγάς με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η Αρετή Λις επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα ακριβό σύνολο και τότε η Κωνσταντίνα Παγανή θέλησε να πει πως θα προτιμούσε να τη δει μία φορά με ένα πιο φθηνό ντύσιμο.

Η Αρετή με τη σειρά της αντέδρασε και είπε στην Κωνσταντίνα πως δεν γνωρίζει καν τα brands των ρούχων με εκείνη να της απαντά πως δεν την ενδιαφέρει να τις μάθει. Τότε η Αρετή είπε την ατάκα που ξεκίνησε τον καυγά, δηλαδή ότι είναι διαφορετική η Κωνσταντίνα από εκείνη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το εξηγήσει λέγοντας πως η Κωνσταντίνα είναι πιο juicy ενώ εκείνη είναι ψηλόλιγνη με την Κρητικιά παίκτρια να απαντάει πως είναι κι εκείνη juicy και συγκεκριμένα, plus size.

Το λόγο πήρε και η Έρη Λώλη η οποία υποστήριξε την Αρετή Λις ενώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα Παγανή είναι προσβλητική με τα λόγια της, ενώ χθες τσακώθηκε με την Τζένη Γεωργιάδου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share