Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

9 Σεπτεμβρίου 2020 20:41
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η σημερινή μέρα του My Style Rocks ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας και να πάρει τον 1 έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Οι δύο παίκτριες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Βίκυ Μανώλη και η Τζένη Γεωργιάδου, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν τελευταία - δείτε εδώ τον καυγά της με την Τζένη Γεωργιάδου.

Στη συνέχεια όλες οι παίκτριες ψήφισαν και νικήτρια βγήκε η Βίκυ Μανώλη, μία από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που μπήκε πολύ δυναμικά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Μάλιστα ήταν μία από τις λίγες που κατάφερε να πάρει θετικά σχόλια από τους κριτές στο σημερινό θέμα.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Άλλο ένα επεισόδιο του show μόδας, My style rocks, έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της Τρίτης 8/9. Ποια είναι αυτή; Ωστόσο, μια παίκτρια αποχώρησε από το Gala της Κυριακής, δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Η Τζένη και η Γεωργία είχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες με αποτέλεσμα να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα από τις συμπαίκτριες τους.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η Τζένη είναι η νέα παίκτρια που μπήκε χθες στο παιχνίδι και έχει από νωρίς κάνει απίστευτες εμφανίσεις.

Ωστόσο, σήμερα με 5 στους 7 ψήφους νικήτρια βγήκε η Γεωργία.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share