Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

4 Σεπτεμβρίου 2020 20:18
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δεύτερη μέρα του My Style Rocks ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας και να πάρει τον 1 έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής, ενώ αυτές ήταν οι νικήτριες της προηγούμενης ημέρας.

Οι δύο παίκτριες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Μαρία Ίλτσεβιτς και η Κορίνα Αδραμιτίδου, ενώ η Κατερίνα Γιαλιτάκη ήταν τελευταία - δείτε εδώ τον καυγά της Αρετής Λις με την Έρη Λώλη.

Στη συνέχεια όλες οι παίκτριες ψήφισαν και νικήτρια βγήκε η Μαρία Ίλτσεβιτς, μία από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που μπήκε πολύ δυναμικά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Νέος τσακωμός στο My Style Rocks - Αναστάτωση στο πλατό

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του, το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς η Βίκυ Μανώλη δε δίστασε να κάνει ένα οργισμένο σχόλιο για την βαθμολογία που δέχεται όλη τη βδομάδα από τις συμπαίκτριές της, ενώ αυτές οι νικήτριες της προηγούμενης ημέρας.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα πολύ απλό και sfae look και εξήγησε πως είχε κανονίσει να φορέσει κάτι διαφορετικό ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει γιατί οι συμπαίκτριές της θα την βαθμολογούσαν πολύ άσχημα καθώς δεν βαθμολογούν βάση στιλ αλλά βάση συμπάθειας.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε τις παίκτριες αν συμφωνούν και η Αρετή Λις πήρε πρώτη το λόγο - ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Έρη Λώλη.

Νέος καβγάς στο My Style Rocks

Έτσι λοιπόν η Αρετή εξήγησε πως δεν προσπαθεί και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται να λέει ότι δεν ήρθε στον διαγωνισμό επειδή είναι όμορφη, καθώς αυτό προσπαθεί να δείξει καθημερινά.

Η Βίκυ Μανώλη διαφώνησε και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στους κριτές οι οποίοι συμφώνησαν πως η εμφάνισή της ήταν πολύ βασική.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share