Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου με τις παίκτριες! «Θα ήθελα πραγματικά να...»!

Τι συνέβη;

19 Φεβρουαρίου 2020 22:28
My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου με τις παίκτριες! «Θα ήθελα πραγματικά να...»!

«Να είστε κανονικά κορίτσια» είπε η Έλενα Χριστοπούλου σήμερα στο My style rocks, καθώς έγινε έξαλλη με παίκτρια που στάθηκε μπροστά της για να κριθεί για την στιλιστική της επιλογή. Μάλιστα, της τα «έχωσε» και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα. Δείτε στο μεταξύ ποια ήταν η νικήτρια της ημέρας.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια έντονη στιγμή ανάμεσα στην κριτή και την διαγωνιζόμενη Κρίστεν. Τι συνέβη όμως και ξέσπασε με αφορμή την εμφάνιση της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ;

«Τέτοιες στιγμές θα ήθελα πραγματικά να σβήσει το Instagram και το Internet αλήθεια, για να είστε κανονικά κορίτσια που δεν θα επηρεάζεστε με το τι σας λένε και το λέω για όλες… Το να άγεσαι και να φέρεσαι από το Ιντερνέτ δεν είναι προσωπικότητα. Δεν είναι προσωπικότητα για μια γυναίκα γενικά. Μια γυναίκα ντύνεται ωραία, βάφεται, μυρίζει ωραία, έχει το styling και λέει ορίστε ήρθα. Θα κάτσουμε να κοιτάμε το Ιντερνετ τι έγραψε, αν το μαύρο το δερμάτινο που φόρεσες ήταν vintage; Υπάρχουν κορίτσια στο σπίτι που δεν έχουν Ίντερνετ και σε βλέπουν με μια τέτοια φούστα και ένα πουκάμισο. Και το δεύτερο πουκάμισο που έχεις βάλει θα το βάλει και αύριο ρε Κρίστεν και κάθε Κρίστεν εδώ μέσα…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

My Style Rocks: Η κίνηση του Λάκη Γαβαλά που τους έκανε όλους να... λιώσουν από τα γέλια! (video)

Στα... πατώματα έπεσαν όλοι στο My style rocks από τα γέλια, καθώς κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτά που έλεγε και έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως είδαμε όλοι, ο κριτής «έκλεψε» το τάπερ της Ζάνα και οι ατάκες που ακολούθησαν ήταν έπος. Δείτε και ποια είναι η ανακοίνωση-«βόμβα» για το διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο του show μόδας και ενώ οι κριτές σχολίασαν την στιλιστική εμφάνιση της παίκτριας, Ζάνα Σίριαλ, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε από την καρέκλα του, πήγε στο πλευρό της και έκατσαν μαζί στο πάτωμα του πλατό.

Τόσο οι ατάκες του κριτή, όσο και το γεγονός ότι «έκλεψε» το τάπερ της διαγωνιζόμενης, έκαναν την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τις παίκτριες και γενικά όλο το πλατό να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Να υπενθυμίσουμε πως όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή. Η «βόμβα» στο My style rocks σκάει τρεις ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου στον ΣΚΑΙ.

My style rocks: Έσταξε πάλι φαρμάκι η Ευρυδίκη!

Τους άφησε όλους κάγκελο με την ατάκα της παίκτρια του My Style Rocks καθώς είπε πως «όλο αυτό την έχει κουράσει». Ποια το είπε αυτό και ποια ήταν η αντίδραση των κριτών αλλά και των άλλων κοριτσιών του παιχνιδιού;

Μια ατάκα που δεν περίμεναν να ακούσουν είπε η παίκτρια και έστειλε τους κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω στραβωμένη», σχολιάζοντας την πασαρέλα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και εκείνη είπε:

«Έχω αρχίσει και κουράζομαι και όλο αυτό με κουράζει. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες να γελάμε να κάνουμε πλάκα. Είμαστε άνθρωποι και εκφραζόμαστε. Άλλες φορές θα είμαστε στριφνοί, άλλες φορές θα είμαστε χαρούμενοι, άλλες φορές θα είμαστε χαζοχαρούμενοι».

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

Ροή ειδήσεων

Share