Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Αποχώρησε η Ανούς από το διαγωνισμό μαγειρικής

Έφυγε πριν από τη δεκάδα

5 Μαΐου 2021 23:51
MasterChef 5: Αποχώρησε η Ανούς από το διαγωνισμό μαγειρικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα και ένας από τους τρεις αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα του MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία ξεχωριστή μαγειρική δοκιμασία με πιάτο αντιγραφής που το βασικό υλικό ήταν η γλώσσα από μοσχάρι κι η Ανούς φάνηκε να απολαμβάνει πολύ την δοκιμασία, αφού της άρεσε σαν πιάτο, με τον Ιωάννη να ασχολείται και με τον εξώστη.

MasterChef 5: Τέλος η Ανούς

Ωστόσο λάθη τεχνικά αλλά και το γεγονός ότι η τερίνα δεν ήταν στην θέση της, έβαλαν την ίδια σε δυσμενή θέση. Από τους τρεις με το καλύτερο πιάτο εξαιρέθηκε ο Γιάννης κι ανάμεσα σε Τζιοβάνι και στην Ανούς αποχώρησε η τελευταία.

MasterChef spoiler: Οριστικό - Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού

Το MasterChef 5 φτάνει προς το τέλος του, με την αγωνία να κορυφώνεται κι εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, που περνούν στον τελικό, καθώς και το ποιος παίρνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

MasterChef spoiler: Αυτός παίρνει το μεγάλο έπαθλο

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef Μαργαρίτα νικήτρια

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share