Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

MasterChef 5: Στα «μαχαίρια» Μαργαρίτα και Μαρίνα - «Δε σε έχω προσβάλει έτσι»

Συνεχίζεται η κόντρα τους

5 Μαΐου 2021 21:42
MasterChef 5: Στα «μαχαίρια» Μαργαρίτα και Μαρίνα - «Δε σε έχω προσβάλει έτσι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται στο MasterChef η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα, με μια μεγάλη ανατροπή να έρχεται, αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

MasterChef 5: Η νέα κόντρα Μαργαρίτας και Μαρίνας

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.

Spoiler για το Masterchef: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον διαγωνισμό

Masterchef: Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις οθόνες μας και μάλιστα με ένα επεισόδιο… φωτιά. Η αποχώρηση που θα δούμε θα προκαλέσει τεράστια αναστάτωση μέσα στο σπίτι. Είστε έτοιμοι για το όνομα;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share