Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Ανατροπή στη δοκιμασία αποχώρησης - Ο Τζιοβάνι έδωσε την κάρτα στη Μαργαρίτα

Στη θέση της η Κωνσταντίνα για την αποχώρηση

30 Μαρτίου 2021 21:31
MasterChef 5: Ανατροπή στη δοκιμασία αποχώρησης - Ο Τζιοβάνι έδωσε την κάρτα στη Μαργαρίτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αποψινό επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τους υποψηφίους να στέκονται μπροστά από την κριτική επιτροπή και με τον Τζιοβάνι να «σώζει» κάποιον από αυτούς.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ανούς, ο Παύλος, η Μαργαρίτα και η Λία, οι οποίοι έφτασαν στην κουζίνα αποφασισμένοι να νικήσουν και να επιστρέψουν στο σπίτι του Masterchef.

Οι κριτές ωστόσο έσπευσαν να ρωτήσουν τον Τζιοβάνι αν θα κάνει χρήση της ασυλίας, μιας και ήταν αυτός που την έχει κατακτήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο για πολλούς, ο ίδιος την χρησιμοποιήσει προκειμένου να σώσει την Μαργαρίτη, καθώς όπως δήλωσε και την θαυμάζει μαγειρικά αλλά και δεν ήθελε να έχει άλλο πάνω του αυτό το βάρος της κάρτας.

MasterChef 5: Η κάρτα ασυλίας στη Μαρίνα και στη θέση της για αποχώρηση η Κωνσταντίνα

Η Μαργαρίτα μάλιστα πολλές φορές τόνισε πως δεν ήθελε να την χρησιμοποιήσει για χάρη της, γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένη με το πιάτο που ετοίμασε και ήταν άδικο να σωθεί αυτή και όχι κάποιο συμπαίκτης της.

Την θέση της Μαργαρίτας την πήρε η Κωνσταντίνα, η οποία θα βρεθεί για πέμπτη φορά στη δύσκολη θέση.

MasterChef 5: Μετά την Μαρίνα επιστρέφει και ο Αλέξανδρος στο ριάλιτι

MasterChef 5: Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς εκτός την Μαρίνα επιστρέφει στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος. Κάθε χρόνο 3 παίκτες κάνουν την επιστροφή τους στο ριάλιτι του Star και όπως φαίνεται οι 2 είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης, μετά τη Μαρίνα, που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share