Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Νικητής στο τεστ δημιουργικότητας - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πανωλεθρία για τέσσερις παίκτες!

30 Μαρτίου 2021 01:42
MasterChef 5: Νικητής στο τεστ δημιουργικότητας - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι κριτές έβαλαν ένα αρκετά απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας στους διαγωνιζόμενους και ο Τζιοβάνι κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κατακτώντας παράλληλα και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Η θεματική εβδομάδα, που εμπεριείχε και «μπηχτές», ξεκίνησε με ένα δύσκολο Mystery Box το οποίο έβγαλε νικήτρια την Μαρία Λαζαρίδου. Εκείνη με τη σειρά της, μοίρασε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στους συμπαίκτες της ενώ έμεινε στον εξώστη εξασφαλίζοντας την παραμονή της στους 11.

MasterChef 5: Ο νικητής του τεστ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Τζιοβάνι εντυπωσίασε με την προσπάθειά του και έτσι πήρε την νίκη. Την ίδια στιγμή ωστόσο ήταν αρκετές οι προσπάθειες που απογοήτευσαν τους κριτές.

Οι τέσσερις χειρότερες προσπάθειες ανήκουν σε τέσσερις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Ανούς Χεριμιάν, ο Πάυλος Χάππιλος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι η Λία Μακροστεργίου.

MasterChef 5 - διαρροή: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν!

Απίστευτη είναι η διαρροή που "έσκασε" για το MasterChef! Ποιοι παίκτες πρόκειται να αποχωρήσουν από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR;

Συγκεκριμένα, όπως είναι λογικό, όσο οι μέρες περνούν και οι πιο αδύναμοι κρίκοι μαγειρικά αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής, θα δούμε να φεύγουν και ονόματα που μέχρι στιγμής ήταν φαβορί μέσα στο παιχνίδι, όπως έγινε και με τη Μαρίνα, η οποία θα επιστρέψει στο MasterChef.

Πάμε να δούμε, όμως, τους παίκτες που θα αποχωρήσουν! Όπως ανέφερε το Πρωινό αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει μια γυναίκα για αρχή και στη συνέχεια ένας άνδρας. Η γυναίκα, λοιπόν, είναι η Κωνσταντίνα και ο άνδρας είναι ο Ιωάννης, ο οποίος έχει φέρει πολλές αντιδράσεις!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share