Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef 5: «Καρφιά» Λίας για Μαρίνα - «Έφυγαν δύο φίδια, ώρα να φύγουν άλλα δύο»

Σε ποιους... πήγαιναν οι «μπηχτές»;

29 Μαρτίου 2021 21:28
MasterChef 5: «Καρφιά» Λίας για Μαρίνα - «Έφυγαν δύο φίδια, ώρα να φύγουν άλλα δύο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καρφιά» έριξε η Λία στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) για το MasterChef, με την παίκτρια να σχολιάζει την αποχώρηση της Μαρίνας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό του «φιδιού».

Η Μαρίνα υπενθυμίζεται, ότι έφυγε στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στο Twitter, με άπαντες σχεδόν να κάνουν νύξη για τον χαρακτήρα της και να δείχνουν χαρούμενοι.

MasterChef 5: Η «μπηχτή» της Λίας μετά την αποχώρηση της Μαρίνας

Η Λία ήταν ένα από τα άτομα που δεν έκρυψαν την ευχαρίστησή τους, κάνοντας λόγο για παραπάνω από έναν συμπαίκτες της, που θα ήθελε να δει να φεύγουν από το σπίτι. «Έφυγαν δύο φίδια, ώρα να φύγουν άλλα δύο», είπε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5 - διαρροή: Επιστρέφει η Μαρίνα Ντεμολλάι!

Σα... βόμβα έσκασε η είδηση, ότι η Μαρίνα, η οποία αποχώρησε πριν λίγες ημέρες, επιστρέψει ξανά στο MasterChef!

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη", αποκαλύφθηκε πως πρόκειται να επιστρέψει η Μαρίνα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αρσίτσας σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, ανέφερε πως τρεις παίκτες -που έχουν αποχωρήσει- πρόκειται να ξανά μπουν μέσα. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πρώτα μερικές δοκιμασίες.

Έτσι, η Μαρίνα θα κερδίσει σε μια από αυτές τις δοκιμασίες με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα το εισιτήριο της επιστροφής! Αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

MasterChef 5: Όσα θα δούμε στο αποψινό 29/3 επεισόδιο

"Χαμός" προβλέπεται στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς στενεύει ο κλοιός για τους παίκτες! Τι πρόκειται να δούμε σήμερα στο STAR;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Άρωμα Ασίας έχει αυτήν τη φορά το Mystery Box για τους επίδοξους σεφ, με τα υλικά να είναι αρκετά δύσκολα, ώστε να συνδυαστούν μεταξύ τους. Στο τέλος της δοκιμασίας, ένας θα είναι αυτός που θα εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση.

Δείτε το trailer:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share