Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Δεύτερο κακό πιάτο δε συγχωρείται - Τέλος από το παιχνίδι ο Σερόπ Τσασμουσιάν

Για ακόμη μια φορά αγχώθηκε...

16 Φεβρουαρίου 2021 23:55
MasterChef 5: Δεύτερο κακό πιάτο δε συγχωρείται - Τέλος από το παιχνίδι ο Σερόπ Τσασμουσιάν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σερόπ Τσαμουσσιάν ήταν ο πρώτος παίκτης που είδε τον δρόμο της εξόδου στον νέο κύκλο του MasterChef, καθώς η προσπάθειά του, απογοήτευσε τους κριτές και κάπως έτσι, αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Σερόπ, Πάνος, Κωνσταντίνα και Χριστίνα, οι παίκτες δηλαδή που είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας, έπρεπε να φτιάξουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο ένα φιλέτο με πολέντα μανιταριών, πουρέ εσαλότ, σπότους μουστάρδας, τουρσί μαζί με σάλτσα καφέ.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Σερόπ

Οι τέσσερίς τους έδωσαν μία πολύ δυνατή μαγειρική μάχη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Κωνσταντίνα κι η Χριστίνα με λιγότερα λάθη συνέχισαν κανονικά στο μαγειρικό ριάλιτι.

Τόσο ο Σερόπ όσο και ο Πάνος είχαν πολλά λάθη στο πιάτο τους γεγονός που έμελλε να κοστίσει έναν από τους δύο. Αυτός ήταν ο Σερόπ ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από τον φετινό κύκλο του MasterChef.

MasterChef 5: "Ανθίζουν" νέοι έρωτες μέσα στο σπίτι - Ποια είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά

MasterChef 5: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 όπου έχουν ξεκινήσει και έρχονται τα πάνω κάτω με τους παίκτες αλλά με την καλή έννοια.

Συγκεκριμένα στο MasterChef 5 έρχονται μεγάλες αλλαγές ανάμεσα στους παίκτες όπου από ότι φαίνεται θα είναι μεταξύ τους και γενικά με τα πρώτα ζευγάρια.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά.

MasterChef 5: Τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού

Ειδικότερα μπορεί να μετρούν μόλις λίγες μέρες μέσα στο σπίτι του «MasterChef» όμως όπως όλα δείχνουν, εκτός από τις πρώτες κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, έχει αρχίσει να φουντώνει και ο έρωτας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης, κάποιοι παίκτες έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, στο σπίτι του MasterChef έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share