Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αηδία στο MasterChef: Παίκτρια σέρβιρε ωμό ψάρι!

Μάλλον φταίει που την φόβισε ο Κοντιζάς...

2 Φεβρουαρίου 2021 22:01
Αηδία στο MasterChef: Παίκτρια σέρβιρε ωμό ψάρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόλυτη ατυχία συνέβη σήμερα για μια διαγωνιζόμενη στο Masterchef, η οποία ξέχασε τα κόκκαλα στον σολωμό και τον σέρβιρε ωμό και φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τα είδε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «κράξιμο».

Η Αλεξάνδρα είχε ετοιμάσει έναν νόστιμο σολωμό προκειμένου να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως η τύχη φαίνεται να μην ήταν με το μέρος της.

MasterChef 5: Η παίκτρια που... τρόμαξε από τον Κοντιζά σέρβιρε ωμό ψάρι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το φαγητό, όμως τελικά δεν μπορούσε καν να το κόψει λόγω του κακού καθαρίσματος που είχε κάνει η παίκτρια.

Αυτό φυσικά ειπώθηκε και από τους 2 άλλους κριτές, οι οποίοι με την σειρά τους την «δίκασαν» με τα αρνητικά τους σχόλια. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ο εκνευρισμός του Κοντιζά, ο οποίος την «άδειασε» ανοιχτά λέγοντας της πως δεν έχει τον κατάλληλο τρόπο να μαγειρεύει και πως κυρίως δεν ακούει!

Φυσικά, η Αλεξάνδρα πήρε 3 όχι και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, έχοντας νωρίτερα τρομάξει από τον Κοντιζά.

MasterChef 5: Οι πόζες του Παύλου με ψηλοτάκουνα, φορέματα, φούστες μέχρι και... νυφικό! (photos)

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους παίκτες του MasterChef 5 είναι σίγουρα ο Παύλος, που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Παρότι ερασιτεχνικό το φαγητό του, άρεσε πολύ στους κριτές που του έδωσαν τρία «ναι» και τον πέρασαν κατευθείαν στο σπίτι.

Ο διαγωνιζόμενος που δήλωσε τελειομανής ήταν αρκετά ικανοποιημένος με το πιάτο του, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην επιτροπή.

Όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο πήγε στο παιχνίδι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είναι σεφ, ενώ μέσω του MasterChef 5 θέλει να κάνει μία καινούργια αρχή στη ζωή του.

Ιδιαίτερο είναι και το προφίλ του στο Instagram. To στιλ του είναι αρκετά εκκεντρικό. Του αρέσει να συνδυάζει γυναικεία τακούνια στιλέτο με αθλητικές κάλτσες, να φορά γυναίκεια φορέματα, φούστες μέχρι και νυφικό! Ακόμα ποζάρει με βαμμένα νύχια σε διάφορα χρώματα!

 

Ροή ειδήσεων

Share