Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Star - MasterChef: Απίθανο, τους έδωσε άδεια η Πολιτική Προστασία για να συνωστιστούν!

Απίστευτη εξέλιξη!

20 Νοεμβρίου 2020 08:44
Star - MasterChef: Απίθανο, τους έδωσε άδεια η Πολιτική Προστασία για να συνωστιστούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση σήμερα το πρωί ότι η πολιτική προστασία και γενικά η Ελληνική πολιτεία έδωσε ειδική άδεια για να γυριστεί στο καναλι star το ριάλιτι masterchef.

Αυτό είναι κόντρα φυσικά σε όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και αφορούν ολους τους κοινους θνητους στην χωρα μας.

Τελικά στην Ελλάδα του κωρονοιού δουλεύει το έχεις μπαρμπα στην Κορώνη. Σήμερα αποκαλύφθηκε στον Αlpha και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι νόμοι για την πανδημία δεν ισχύουν για όλους μας.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής Happy Day ότι δόθηκε στο Masterchef άδεια για να γυριστεί το ριάλιτι και ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Να θυμίσουμε εδώ ότι πρόκειται για παραγωγή που αφορά σε πάνω από 200 άτομα τουλάχιστον στην πρώτη φάση.

Μιλάμε φυσικά για τις οντισιόν των παικτών που συρρέουν κατά εκατοντάδες για να πάρουν μέρος. Μήπως πρέπει η πολιτική προστασία να το ξαναδεί το θέμα. Σε μια τέτοια φάση ίσως το μήνυμα να μην είναι αυτό που πρέπει προς τον ελληνικό λαό που τον έχουν βάλει να κοιτάει το ταβάνι στην καραντίνα. Οι εξαιρέσεις δεν πρέπει να υπάρχουν διότι έτσι προκαλούν το κοινο περι δικαίου αίσθημα.

Η άποψη του athensmagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share