Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Γης Μαδιάμ» στο MasterChef 4 - Έξαλλη η Μάρλεν με τον Τζον: «Μη μιλάς» (Video)

Χαμός

3 Ιουνίου 2020 23:10
«Γης Μαδιάμ» στο MasterChef 4 - Έξαλλη η Μάρλεν με τον Τζον: «Μη μιλάς» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαμός έγινε σημερινή δοκιμασία στο MasterChef 4. Οι 8 παίκτες χωρίστηκαν στα δύο και ξεκίνησαν τις φωνές, με την Μάρλεν να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ και να ουρλιάζει στον Τζον, ενώ ήταν έξαλλη, για να μην μιλάει ενώ προσπαθεί εκείνη να εξηγήσει. Με τον Διονύση να θυμάται την 22χρονη πρώην σύντροφό του και να κάνει μία αναφορά σε εκείνη.

Ο γνωστός τοίχος του MasterChef έφερε πονοκεφάλους στους παίκτες οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους και να φτιάξουν τα πιάτα τους, ενώ έπρεπε να συνεννοούνται μέσα από έναν τοίχο.

Η Μάρλεν βρισκόταν στη μία μεριά του τοίχου μαζί με τον Τζον και δυσκολευόταν πολύ να εξηγήσει στον Σταυρή και τον Διονύση τι ακριβώς ήθελε να φτιάξουν. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Τζον πήγε να την διακόψει, και εκείνη "τρελάθηκε" φωνάζοντας του να σταματήσει τώρα να μιλάει.

Νωρίτερα η Μάρλεν είχε πετάξει και ένα σχόλιο για τον Γιώργο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μάρλεν δε δίστασε και έκανε ένα νέο σχόλιο για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Γιώργος στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν λίγο οι τόνοι ανάμεσά τους, πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Ήδη από εχθές η Μάρλεν ξεκίνησε να μιλάει με αρνητικά λόγια για τον Γιώργο και για το πώς έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του όσο καιρό βρίσκεται μέσα στον διαγωνισμό.

Ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να δείξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και έτσι διάλεξε τη Μάρλεν καθώς όπως είπε δεν είχε γίνει αρχηγός ποτέ ξανά. Η Μάρλεν βέβαια είχε άλλη άποψη και το είπε μπροστά στις κάμερες.

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε η Μάρλεν για τον Γιώργο

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Γιατί με έκανε αρχηγό; Για να με βγάλει στον τάκο μία ώρα αρχύτερα».

Στη συνέχεια, οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες σχετικά με την "κρητική βεντέτα" που θα στηθεί στο πλατό, καθώς είναι και οι δύο από την Κρήτη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share