Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Δείτε ποιος είναι αυτός που αποχώρησε

Ποιος έφυγε από το ριάλιτι;

2 Ιουνίου 2020 23:58
MasterChef 4: Δείτε ποιος είναι αυτός που αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε μία πολύ σκληρή δοκιμασία αποχώρησης, και στο τέλος, ο παίκτης που τελικά αποχώρησε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στους κριτές.

Σταυρής, Μπέλλος, Μαρία και Μαριάννα ρίχτηκαν σήμερα στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα είχε βγει υποψήφια ήδη από το Mystery Box ενώ οι άλλοι τρεις βγήκαν από το τεστ δημιουργικότητας.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Και οι 4 παίκτες έκαναν πολύ καλές προσπάθειες ωστόσο απ' όλα τα πιάτα κάτι έλειπε. Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Σταυρής ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήγε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν τελευταίες στην αίθουσα με τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να θέλει να μάθει αν θεωρούν ότι είναι άξιες για να μπουν στην 8άδα.

Τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν πως αυτή που πρόκειται να αποχωρεί είναι η Μαριάννα. Εκείνη άκουσε όλα όσα της είπαν οι κριτές ενώ στο τέλος έβαλε τα κλάματα, κάτι που έκανε και χθες.

Πηγή: Youweekly.gr

Συγκινεί ο Διονύσης από το MasterChef: " Μια πίτσα μπορεί και μου φέρνει αναμνήσεις..."

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης θυμήθηκε και πάλι την 22χρονη πρώην σύντροφό του και έτσι έκανε μία νέα αναφορά σε εκείνη, με αφορμή την μεγάλη έκπληξη που είχε ετοιμάσει η παραγωγή στους παίκτες για να τους χαλαρώσει.

Αφού δεν βγήκε προτεινόμενος από το τεστ δημιουργικότητας, έμεινε χαλαρός με τους υπόλοιπους στο σπίτι, αν και ξέσπασε. Λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι, ο Διονύσης τελείωσε τη σχέση του με την αγαπημένη του Εμμανουέλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να τη θυμάται μέχρι και σήμερα, και για το λόγο αυτό κάνει πολύ συχνά σχόλια για εκείνη. Χθες, μάλιστα, μαγείρεψε μία συνταγή που του είχε μάθει εκείνη.

Σήμερα, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει πίτσες στους παίκτες για να τους φτιάξει το βράδυ πριν την δοκιμασία αποχώρησης και ο Διονύσης στάθηκε στην πίτσα πεπερόνι.

Πηγή: Youweeekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share