Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

MasterChef 4 - Ανατροπή: Στον "τάκο" τα φαβορί

Ποιοι είναι;

2 Ιουνίου 2020 22:45
MasterChef 4 - Ανατροπή: Στον
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν πως στον "τάκο" πρόκειται να βγει μαζί με τη Μαριάννα, ο Σταυρής, ο Μπέλλος και η Μαρία, οι οποίοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Μετά από το χθεσινό επεισόδιο που ανέτρεψε τα δεδομένα, είχαμε το τεστ δημιουργικότητα που έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους. Μπορεί να έβαλαν τα δυνατά τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις προσπάθειές τους.

Στον "τάκο" λοιπόν βγήκαν η Μαρία, ο Μπέλλος και ο Σταυρής, ενώ θα διαγωνιστούν μαζί με τη Μαριάννα η οποία βγήκε υποψήφια ήδη από το mystery box.

Το ζευγάρι δεν το περίμενε, ωστόσο ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Το τεστ δημιουργικότητας κέρδισε ο Γιώργος, ο οποίος βγήκε μπροστά μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και πήρε την αρχηγία για την ομαδική δοκιμασία.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef 4: Απίθανη κίνηση του Μπέλλου όταν δοκίμαζαν το πιάτο του

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους, ενώ δείτε για ποιο λόγο δάκρυσε η Μαριάννα.

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef 4: Ανακοίνωση-«βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share