Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Χαμός στο MasterChef 4: Σε κρίση η σχέση Δημήτρη και Μαρίας

Τι συμβαίνει;

11 Μαΐου 2020 22:23
Χαμός στο MasterChef 4: Σε κρίση η σχέση Δημήτρη και Μαρίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες φαίνεται πως έβγαλαν τα μαχαίρια για τα καλά και αυτή τη φορά "επιτέθηκαν" με τον δικό τους τρόπο στην Μαρία και τον Δημήτρη, μιας και όπως ανέφεραν οι δυο τους δεν θα τα περάσουν καλά μεταξύ τους σήμερα στην ίδια ομάδα.

Ο Γιώργος ήταν αυτός που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και αυτομάτως έγινε ο αρχηγός της μπλε ομάδας. Κάπως έτσι, έπρεπε να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης, κόκκινης ομάδας και εκεί που όλοι περίμεναν να επιλέξει την Μαρία, εκείνος διάλεξε την Ντέμη. Πριν δείτε τις ομάδες, δείτε εδώ πρώτοι από όλους ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο.

Ωστόσο το γεγονός ότι στην ίδια ομάδα βρέθηκαν αυτή τη φορά το "ζευγάρι της χρονιάς" έφερε αρκετό γέλιο στους συμπαίκτες του, με πολλούς να εύχονται "καλή τύχη" στον Δημήτρη.

Έπος στο MasterChef 4: Οι κριτές έκλεψαν την παράσταση με ένα απίστευτο περιστατικό

Θεαματική ήταν η αρχή για το MasterChef σήμερα, καθώς υπήρξε ένα περιστατικό με τους κριτές που θα σας "λιώσει"! Όλοι στο ριάλιτι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Σας πάει το μυαλό;

Περιστοιχισμένοι από παλαιά βαγόνια και από τη γνωστή Ροτόντα, το ημικυκλικό μηχανοστάσιο, που χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, αποτελεί πηγή έμπνευσης, για την σημερινή δοκιμασία των παικτών, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο, που θα αποχωρήσουν.

Παρόλα αυτά, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι τρεις κριτές, οι οποίοι θέλησαν να γίνουν πιο διασκεδαστικοί, ωστόσο αυτό δεν τους βγήκε τόσο σε καλό μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μικρό ατύχημα. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη και προκάλεσε ασταμάτητο γέλιο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους ίδιους τους κριτές.

MasterChef: Αυτή η παίκτρια σέρβιρε νεκρό πουλί στους κριτές για... τον πιο εξοργιστικό λόγο

Από κανένα MasterChef δεν λείπουν οι κόντρες και οι συμπάθειες μεταξύ παικτών και κριτών, και αυτό παρακάτω είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι κριτές και οι τηλεθεατές του ισπανικού MasterChef, έμειναν άφωνοι με αυτό που σέρβιρε μια παίκτρια. Η Saray, έκανε κάτι που αηδίασε τους πάντες σε ένα τεστ δημιουργικότητας, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να βρουν ένα «κυνήγι», να το καθαρίσουν και στη συνέχεια να το μαγειρέψουν.

Όταν έφτασε η σειρά της, πήγε το πιάτο της στους κριτές. Το πιάτο ήταν ένα πεθαμένο πουλί το οποίο ήταν με τα φτερά του και τα πούπουλα του.

Το έκανε για να εκδικηθεί τους κριτές επειδή σε προηγούμενο τεστ της είχαν μιλήσει με σκληρά λόγια για τον τρόπο που μαγειρεύει. Η παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό μετά από αυτό. Σίγουρα οι κόντρες στην ελληνική εκδοχή φαντάζουν ανύπαρκτες μπροστά σε αυτό.

 

Ροή ειδήσεων

Share