Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Την «έφαγε» η γαρίδα - Τέλος το «ταξίδι» για...

Ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;

5 Μαΐου 2020 23:51
MasterChef 4: Την «έφαγε» η γαρίδα - Τέλος το «ταξίδι» για...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα τρία χειρότερα πιάτα στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του MasterChef 4, είχαν σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, η Ντέμη, η Μαριάννα και η Κατερίνα.

Οι τρεις τους μαγείρεψαν ξανά απόψε και αυτή τη φορά, η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκε στην Κατερίνα και το «ταξίδι» της στον διαγωνισμό μαγειρικής τελείωσε λίγο πριν τη δεκάδα. Έτσι, η Ντέμη και Μαριάννα επιστρέφουν στο σπίτι του MasterChef και η Κατερίνα στο… σπίτι της!

«Είμαι χαρούμενη που μαζί με τη Μαριάννα στείλαμε την Κατερίνα πίσω στα κομμωτήρια που της αρέσουν και κάνει και καλή δουλειά», είπε η Ντέμη στην κάμερα του MasterChef.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου. Στεναχωριέμαι που απογοήτευσα κι εσάς», ανέφερε φανερά στεναχωρημένη η Κατερίνα στους κριτές, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τής αποκάλυψε ότι πίστευε ότι θα φτάσει ως τον τελικό!

MasterChef 4: Ποια είναι τελικά η 36χρονη Κατερίνα Λένη; (photo-video)

Η Κατερίνα Λένη, η 36χρονη παίκτρια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο φετινό MasterChef 4, το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ποια είναι όμως η Κατερίνα Λένη; Με την Μάρλεν χθες να πετάει μια τρανταχτή σπόντα για την Μαρία στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Κατερίνα έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ. Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είπε η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 4.

 

Ροή ειδήσεων

Share