Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Εκτός MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τι συνέβη;

Τι είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

1 Απριλίου 2020 21:34
Εκτός MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τι συνέβη;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4, πριν καλά καλά ξεκινήσει το συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, εξ΄αιτίας ενός σκηνικού που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο.

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική μιας και οι παίκτες έπρεπε να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου και να σερβίρουν τους παλιούς παίκτες του MasterChef.

Το κρύο φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ και αρρώστησε λόγω του κλίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το χιούμορ που τον διακατέχει εξήγησε στους παίκτες το λόγο για τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή με εκείνους να συμπληρώνουν με τη σειρά του πως φαινόταν από χθες πως δεν ήταν καλά.

MasterChef 4: Πρώην παίκτρια ζητούσε τον Μπέλο και η Μαρία… έβγαλε νύχια!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού. Δείτε, επίσης, μεταξύ ποιων παικτών άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.

Η Γιάννα ήρθε σήμερα με σκοπό και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις εγκαταστάσεις του MasterChef, ξεκίνησε να ψάχνει τον Δημήτρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες την ενημέρωσαν πως είναι ζευγάρι με μία κοντή μαυρομάλλα, ωστόσο εκείνη φάνηκε να μην πτοείται, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι κοντές δεν με ενδιαφέρουν κοιτάζω μόνο όσους είναι στο ύψος μου».

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share