Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Έτσι χώρισε τις ομάδες ο Σταύρος και προκάλεσε σχόλια

Δείτε τι έγινε!

31 Μαρτίου 2020 22:20
MasterChef 4: Έτσι χώρισε τις ομάδες ο Σταύρος και προκάλεσε σχόλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ποιο θα είναι το πλεονέκτημά που θα έχει αφού ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας, με την Κατερίνα φυσικά να κάνει τα δικά της σχόλια για τις δύο ομάδες.

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με τον Σταύρο να είναι αυτός που επιλέγει ποιοι θα είναι οι δύο αρχηγοί αλλά και οι δύο υπαρχηγοί σε μπλε και κόκκινους. Δείτε και τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Έτσι με τη σειρά του, ο Σταύρος όρισε αρχηγούς τον Γιώργο και τον Κωστή, με υπαρχηγούς τον Δημήτρη και τον Ηλία αντίστοιχα.

Ο ίδιος θέλησε να πάει στην κόκκινη ομάδα, ενώ αρχικά είχε επιλέξει την μπλε, στέλνοντας την Κατερίνα στην μπλε όπου θα είχε αρχηγό τον Γιώργο.

Η ομάδες θα είχαν ένα μισάωρο για να κανονίσουν ποιο θα είναι το μενού τους, ενώ εντύπωση προκάλεσε και ένα σχόλιο που έκανε ο Γιώργος για την Μαρία και τον Δημήτρη, σχετικά με το ότι για ακόμη μία φορά βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Με το που άκουσε η Κατερίνα πως θα βρεθεί στην ομάδα του Γιώργου ξεκίνησε τα σχόλιά της, λέγοντας πως κανείς δεν πρέπει να επισκιάσει τη μαγειρική ιδιοφυία που αποτελεί ο Γιώργος.

Μάλιστα στη συνέχεια δε δίστασε να αναφερθεί και στην πιθανότητα ήττας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν χάσει η ομάδα της θα πρέπει ο Γιώργος ως σωστός αρχηγός να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει μπροστά.

Mega spoiler στο MasterChef 4: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του τελικού!

Ακόμη ένα πολύ μεγάλο spoiler γίνεται γνωστό για το MasterChef, αφού αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, που θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του τελικού.

Μετά την είδηση για τους έξι παίκτες, που θα βρεθούν κοντά στο τέλος, στο OPEN έγινε αναφορά και στους δύο που θα απομείνουν, οι οποίοι είναι… Μάθετε την «καυτή» είδηση στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share