Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Εμένα δε θα μου μιλάς έτσι» - Άναψαν τα αίματα στο MasterChef 4!

Πανικός στην κουζίνα!

1 Απριλίου 2020 00:04
«Εμένα δε θα μου μιλάς έτσι» - Άναψαν τα αίματα στο MasterChef 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης φάνηκε να θυμώνει και να τα βάζει με έναν συμπαίκτη του μιας και οι τόνοι ανέβηκαν μέσα στην κουζίνα, με τον Αργεντίνο μάγειρα να λέει την ατάκα «Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς».

Μπορεί να έχουμε στο νου μας τον Διονύση σαν έναν ήρεμο άνθρωπο που αγαπάει την τέχνη και πάντα φροντίζει να κάνει το κλίμα πιο ελαφρύ, η σημερινή ομαδική δοκιμασία ωστόσο φαίνεται πως τον έβγαλε από τα ρούχα του. Δείτε και για ποιο λόγο, νωρίτερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διέκοψε τη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης τα έβαλε με τον Ηρακλή. Ναι όσο παράξενο και να σας ακούγεται, τα έβαλε με τον παίκτη που για εκείνον είναι ένας δεύτερος γιος.

Ο Ηρακλής θύμωσε με τη ροή που υπήρχε μέσα στην κουζίνα με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του στον Διονύση και τον τελευταίο να του απαντά πως δεν θα του μιλήσει ξανά με αυτόν τον τρόπο.

MasterChef 4: Έτσι χώρισε τις ομάδες ο Σταύρος και προκάλεσε σχόλια

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ποιο θα είναι το πλεονέκτημά που θα έχει αφού ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας, με την Κατερίνα φυσικά να κάνει τα δικά της σχόλια για τις δύο ομάδες.

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με τον Σταύρο να είναι αυτός που επιλέγει ποιοι θα είναι οι δύο αρχηγοί αλλά και οι δύο υπαρχηγοί σε μπλε και κόκκινους. Δείτε και τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Έτσι με τη σειρά του, ο Σταύρος όρισε αρχηγούς τον Γιώργο και τον Κωστή, με υπαρχηγούς τον Δημήτρη και τον Ηλία αντίστοιχα.

Ο ίδιος θέλησε να πάει στην κόκκινη ομάδα, ενώ αρχικά είχε επιλέξει την μπλε, στέλνοντας την Κατερίνα στην μπλε όπου θα είχε αρχηγό τον Γιώργο.

Η ομάδες θα είχαν ένα μισάωρο για να κανονίσουν ποιο θα είναι το μενού τους, ενώ εντύπωση προκάλεσε και ένα σχόλιο που έκανε ο Γιώργος για την Μαρία και τον Δημήτρη, σχετικά με το ότι για ακόμη μία φορά βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Με το που άκουσε η Κατερίνα πως θα βρεθεί στην ομάδα του Γιώργου ξεκίνησε τα σχόλιά της, λέγοντας πως κανείς δεν πρέπει να επισκιάσει τη μαγειρική ιδιοφυία που αποτελεί ο Γιώργος.

Μάλιστα στη συνέχεια δε δίστασε να αναφερθεί και στην πιθανότητα ήττας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν χάσει η ομάδα της θα πρέπει ο Γιώργος ως σωστός αρχηγός να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει μπροστά.

Mega spoiler στο MasterChef 4: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του τελικού!

Ακόμη ένα πολύ μεγάλο spoiler γίνεται γνωστό για το MasterChef, αφού αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, που θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του τελικού.

Μετά την είδηση για τους έξι παίκτες, που θα βρεθούν κοντά στο τέλος, στο OPEN έγινε αναφορά και στους δύο που θα απομείνουν, οι οποίοι είναι… Μάθετε την «καυτή» είδηση στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share