Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Η ανατροπή που έφερε τα πάνω κάτω! Ποιοι από τον εξώστη έπεσαν στον "τάκο";

Δεν το περίμενε κανείς!

28 Φεβρουαρίου 2020 22:50
MasterChef 4: Η ανατροπή που έφερε τα πάνω κάτω! Ποιοι από τον εξώστη έπεσαν στον

Ανατροπή στο MasterChef 4 με τους υποψήφιους καθώς η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας. Ποιοι είναι οι παίκτες που θα διαγωνιστούν σήμερα; Το ριάλιτι μαγειρικής δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήττει με τις αλλαγές που κάνει.

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιείται από τη Μαριάννα. Εκείνο, που ξεχνούν μερικοί, είναι την κάρτα Ασυλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Κατερίνας!

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση, αν και τα νεύρα μερικών δεν κρύβονται, δηλαδή της Μαριάννας που σοκάρει με τις δηλώσεις της, όπως θα δείτε εδώ.

Υποψήφιοι αρχικά ήταν ο Διονύσης, με την Μαριάννα και την Μάγδα. Εκεί όμως ήρθε μια μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας της και έσωσε τον Διονύση. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και πώς εμφανίστηκαν χθες οι κριτές στο γύρισμα

Γεγονός που τον συγκίνησε και έφερε την ανατροπή. Δυο παίκτες έπρεπε να διαγωνιστούν για να πάρουν την θέση του Διονύση.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία κατέβηκαν κάτω και καθάρισαν ψάρια, με αποτέλεσμα όποιος καθαρίσει τα πιο πολλά να γλυτώσει. Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να κερδίσει και έτσι η Μαρία ήταν η τρίτη υποψήφια.

Youweekly.gr

Masterchef 4: Ποιος κριτής τόλμησε και έβαλε 0 σε παίκτη; Πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι;

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef. Κριτής την ώρα της βαθμολογίας έβαλε σε πιάτο ομάδας μηδέν και επικράτησε σοκ από όλους τους παίκτες. Ποιοι είναι οι ηττημένοι και ποιοι κέρδισαν την δοκιμασία;

Σε έναν χώρο, με ιδιαίτερη ιστορική σημασία, οι δυο ομάδες μπλε και κόκκινοι κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές, ωστόσο μια από τις δυο ομάδες δεν τα κατάφερε και πήρε τους χαμηλότερους βαθμούς.

Η διαφορά ανάμεσα στις δυο βαθμολογίες ήταν απίστευτες, καθώς ένας κριτής έβαλε μηδέν. Η ομάδα λοιπόν που έχασε ήταν η μπλε, ενώ η κόκκινη θα απολαύσει το έπαθλο.

MasterChef 4 Highlights: Η συγκινητική αποχώρηση, η κάρτα που δεν χρησιμοποιήθηκε και τα κλάματα!

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις φυσικά και δεν έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 καθώς μια αποχώρηση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία και το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής γέμισε... δάκρυα!

Μετά την κόντρα της Κατερίνας και του Γιώργου η οποία λύθηκε άμεσα, η Κατερίνα κατάφερε για ακόμη μια φορά να βγάλει τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τα Highlights λοιπόν της χθεσινής βραδιάς είναι εδώ σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο.

MasterChef highlights: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Διαδικασία αποχώρησης είχαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και οι κριτές ανακοίνωσαν αποφάσισαν ποιοι θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές, υποψήφιοι ήταν η Ηλιάνα, η Κατερίνα, η Μαρλέν και ο Θεοχάρης. Ποιος από αυτούς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι πίσω στο σπίτι του; Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποιος παίκτης άνοιξε το δικό του εστιατόριο.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και είχε το πιο αδύναμο πιάτο ήταν ο Θεοχάρης.

 

Ροή ειδήσεων

Share