Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποχώρηση «βόμβα» από το MasterChef 4! (Video)

Σοκ!

25 Φεβρουαρίου 2020 23:17
Αποχώρηση «βόμβα» από το MasterChef 4! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επεισόδιο-αποχώρησης του «MasterChef 4», τέσσερις συμμετέχοντες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Κατερίνα, η Ηλιάνα, η Μάρλεν και ο Θεοχάρης έπρεπε να κάνουν αντιγραφή πιάτου, το οποίο ήταν κοκοράκι με κρέμα καλαμπόκι και είχαν 50 λεπτά στη διάθεσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση επειδή δεν παρουσίασε την προσπάθειά της στο τεστ δημιουργικότητας και δεν έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας.

Οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος) δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι κανένα δεν άγγιξε το τέλειο, αλλά δεν έγινε κάποιο σημαντικό λάθος οπότε το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισήμανε ότι και τα τέσσερα πιάτα είχαν πρόβλημα με την μπαλοτίνα. Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε λόγο για μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά ως προς το αποτέλεσμα.

Η πρώτη παίκτρια που σώθηκε ήταν η Κατερίνα και την ακολούθησαν η Μαρλέν και η Ηλιάνα. Ως εκ τούτου, ο Θεοχάρης που ανήκε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, αποχώρησε.

MasterChef 4 Highlights: Τα δάκρυα, οι διαμάχες και όλα όσα δεν είδατε στο χθεσινό επεισόδιο!

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά από το MasterChef, όπου οι τσακωμοί και τα κλάματα δεν είχαν σταματημό. Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα τα Highlights, με τις κόντρες, και τις "τρέλες" που συνέβησαν χθες το βράδυ.

Μετά την άγρια κόντρα που είχαν ανάμεσα τους η Κατερίνα με τον Γιώργο, έλυσαν τις διαφοράς τους εντός του σπιτιού του Masterchef.; Την αποκάλυψη έκανε η παίκτρια μπροστά στις κάμερες του παιχνιδιού.

«Χθες το βράδυ ο Γιώργος ήρθε με έπιασε και μιλήσαμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, κατηγορήθηκα ότι όλα αυτά τα κάνω για το θεαθήναι. Παντού υπάρχουν πηγαδάκια, παντού σε κάθε γωνία του σπιτιού παίζουν ένα κάρο σενάρια αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια να πει αυτά τα σενάρια μπροστά», είπε και συνέχισε η Κατερίνα.

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια και τι δουλειά έχω εγώ μέσα στον διαγωνισμό. Δε θέλω να απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο έχω έρθει εδώ».

Masterchef: Αυτό ο παίκτης «τρέλανε» και τους τρεις κριτές - Έβαλε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο

Όλα τα υλικά του Mystery box έβαλε μέσα στο πιάτο του αυτός ο παίκτης του Masterchef. Μπορεί όπως είπαν οι κριτές έτσι όπως τους εξήγησε πως το δημιούργησε να ήταν περίεργο, ωστόσο το πιάτο τους ήταν πεντανόστιμο και τους «τρέλανε».

Όταν οι κριτές άκουσαν από τον παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής του STAR ότι είχε βάλει στο πιάτο πού τους παρουσίαζε όλα τα υλικά έμειναν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό και αμέσως πήραν από ένα κουτάκι για να δοκιμάσουν.

Αυτή την κίνηση λοιπόν έκανε ο Διονύσιος Πρώιος, ο οποίο το τόλμησε και βγήκε ασπροπρόσωπος, καθώς οι κριτές τον επέλεξαν ως παίκτη με ένα από τα καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας.

Ωστόσο, πως πάει το Masterchef σε τηλεθέαση απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες. Πόση διαφορά έχουν με το ριάλιτι μαγειρικής και πού έκατσε τελικά η μπίλια; Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η prime time, σύμφωνα με το δυναμικό κοινό.

 

Ροή ειδήσεων

Share