Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι είναι;

25 Φεβρουαρίου 2020 21:29
MasterChef 4: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερις ήταν οι σημερινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 4. Πρώτη υποψήφια, φυσικά, ήταν η Κατερίνα, η οποία επέλεξε να πετάξει στα σκουπίδια το πιάτο της και να μην το παρουσιάσει στους κριτές.

Οι κριτές φώναξαν μπροστά άλλους πέντε διαγωνιζόμενους που είχαν χαμηλή απόδοση στη δοκιμασία. Αυτοί ήταν οι: Μάρλεν, Ηλιάνα, Θεοχάρης, Κώστας, Ηρακλής.

Στο τέλος όμως, σύμφωνα πάντα με την κρίση των κριτών Κοντιζά, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη, οι τέσσερις που έκαναν τα σημαντικότερα λάθη στα πιάτα τους και πρέπει να «παλέψουν» σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου για να παραμείνουν στον διαγωνισμό ήταν οι: Κατερίνα, Ηλιάνα, Μάρλεν και Θεοχάρης.

Masterchef 4: Κόντρα Κατερίνας με Γιώργο - "Απλά θα λέμε μια καλημέρα"

Μετά την άγρια κόντρα που είχαν ανάμεσα τους η Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη, έλυσαν τις διαφοράς τους εντός του σπιτιού του Masterchef 4; Την αποκάλυψη έκανε η παίκτρια μπροστά στις κάμερες του παιχνιδιού.

«Χθες το βράδυ ο Γιώργος ήρθε με έπιασε και μιλήσαμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, κατηγορήθηκα ότι όλα αυτά τα κάνω για το θεαθήναι. Παντού υπάρχουν πηγαδάκια, παντού σε κάθε γωνία του σπιτιού παίζουν ένα κάρο σενάρια αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια να πει αυτά τα σενάρια μπροστά», είπε και συνέχισε η Κατερίνα.

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια και τι δουλειά έχω εγώ μέσα στον διαγωνισμό. Δε θέλω να απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο έχω έρθει εδώ».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λασκαρίδης, μίλησε και αυτός στην κάμερα και αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκαναν. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο κοινό σημείο.

«Με την Κατερίνα μιλήσαμε χθες βράδυ αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε κάτι. Έχουμε διαφορετικούς λόγους που μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που έγινε στο πλατό. Θεωρητικά αυτή έχει ακούσει κάποια πράγματα για εμάς σαν ομάδα και έβγαλε κάποια συμπεράσματα. Δεν μπορέσαμε κάποιο κοινό σημείο απλά θα λέμε μια καλημέρα», είπε.

Να σημειώσουμε πως, μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε παίκτης του φετινού MasterChef, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει υπάρξει μοντέλο του Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα ο σχεδιαστής ήταν αυτός που του ετοίμασε και την βαλίτσα του για να μπει στο παιχνίδι.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου, σε περίπτωση που το χάσατε!

 

Ροή ειδήσεων

Share