Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Masterchef 4: Κόντρα Κατερίνας με Γιώργο - "Απλά θα λέμε μια καλημέρα"

Δείτε τι είπαν!

24 Φεβρουαρίου 2020 10:00
Masterchef 4: Κόντρα Κατερίνας με Γιώργο -

Μετά την άγρια κόντρα που είχαν ανάμεσα τους η Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη, έλυσαν τις διαφοράς τους εντός του σπιτιού του Masterchef 4; Την αποκάλυψη έκανε η παίκτρια μπροστά στις κάμερες του παιχνιδιού.

«Χθες το βράδυ ο Γιώργος ήρθε με έπιασε και μιλήσαμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, κατηγορήθηκα ότι όλα αυτά τα κάνω για το θεαθήναι. Παντού υπάρχουν πηγαδάκια, παντού σε κάθε γωνία του σπιτιού παίζουν ένα κάρο σενάρια αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια να πει αυτά τα σενάρια μπροστά», είπε και συνέχισε η Κατερίνα.

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια και τι δουλειά έχω εγώ μέσα στον διαγωνισμό. Δε θέλω να απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο έχω έρθει εδώ».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λασκαρίδης, μίλησε και αυτός στην κάμερα και αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκαναν. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο κοινό σημείο.

«Με την Κατερίνα μιλήσαμε χθες βράδυ αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε κάτι. Έχουμε διαφορετικούς λόγους που μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που έγινε στο πλατό. Θεωρητικά αυτή έχει ακούσει κάποια πράγματα για εμάς σαν ομάδα και έβγαλε κάποια συμπεράσματα. Δεν μπορέσαμε κάποιο κοινό σημείο απλά θα λέμε μια καλημέρα», είπε.

Να σημειώσουμε πως, μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε παίκτης του φετινού MasterChef, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει υπάρξει μοντέλο του Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα ο σχεδιαστής ήταν αυτός που του ετοίμασε και την βαλίτσα του για να μπει στο παιχνίδι.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου, σε περίπτωση που το χάσατε!

Youweekly.gr

MasterChef 4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα από το ριάλιτι!

Μια αποχώρηση κυριολεκτικά "βόμβα" παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, καθώς σύμφωνα με την ψηφοφορία άλλος ήταν ο θεωρητικά αδύναμος κρίκος τα γεγονότα όμως διέψευσαν τους πάντες για ακόμη μια φορά καθώς όπως θα δείτε εδώ η πρώτη αποχώρηση ήταν εξίσου ανατρεπτική.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αν και με τραυματισμένο χέρι κατάφερε να τελειώσει την συνταγή, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο παίκτης μάζεψε τρία πεντάρια και ένα τεσσάρι, γεγονός που τον έβαλε κατευθείαν σε μειονεκτική θέση.

Πρώτη που κατάφερε να περάσει ήταν η Φωτεινή, με την υψηλότερη βαθμολογία ωστόσο να την συγκεντρώνει ο Γιώργος, που κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους.

Το Croquembouche (κροκαμπούς) το πιάτο αντιγραφής του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, ήταν αυτό που έδιωξε τον Κωνσταντίνο πιο γρήγορα από ότι περίμενε κανείς.

Ωστόσο πριν την αποχώρηση του παίκτη σήμερα στο MasterChef, βγήκαν τα μαχαίρια - H κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω


Φαίνεται πως βγήκαν τα μαχαίρια για τα καλά στο MasterChef, μιας και η κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω. Χαμός επικράτησε με τα σχόλια μεταξύ των παικτών για τον τρόπο που ψήφισε η κόκκινη ομάδα και έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης, τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο και την Φωτεινή Ζοσιμίδου.

Όταν η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα έδωσε την δικιά της απάντηση σε όλο αυτό, προκαλώντας νεύρα στον Γιώργο που έσπευσε να της απαντήσει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, "Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του.

Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο. Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι”.

Μετά από αυτά ο Γιώργος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και δήλωσε στην κάμερα, “Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα”.

 

Ροή ειδήσεων

Share