Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

MasterChef 4: Επεισοδιακή η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι! Κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για υποκρισία!

Νεύρα και σπόντες!

12 Φεβρουαρίου 2020 23:49
MasterChef 4: Επεισοδιακή η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι! Κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για υποκρισία!

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 4 παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση. Τρεις ήταν εκείνοι που φόρεσαν την μαύρη ποδιά και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά φόρεσε η Γιώτα, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, την πήρε ο Ηλίας, ενώ από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη τη μαύρη ποδιά φόρεσε ο Ηρακλής.

Οι τρις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα αυτά. Ένα ποσέ, μια ομελέτα, ένα βραστό και ένα τηγανιτό. Στον πρώτο γύρο, ο Ηρακλής από τη νομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε τα καλύτερα και ανέβηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη.

Η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε στον δεύτερο γύρω να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να παραμείνουν στο Masterchef. Ωστόσο και οι δυο απέτυχαν. Έτσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ηλία να είναι αυτός που μένει και την Γιώτα που φεύγει, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια σε μία επική ατάκα που τις είπε ο Κουτσόπουλος!

«Ο Ηλίας δε θα κάνει κάτι στο MasterChef, αλλά καλύτερα να μη στεναχωρηθεί σήμερα, θα στεναχωρηθεί αύριο… κοντά είναι κι εκείνος!» είπε η Γιώτα.

«Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάν πραγματικά γιατί είναι κρίμα… η υποκρισία εμένα δε μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα που με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω» είπε, αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό!

MasterChef 4: Συγκλόνισε και πάλι ο παίκτης με πρόβλημα όρασης! (video)

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, όπως και στα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά, στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef με τον παίκτη που είχε το πρόβλημα στην όραση του. Η ώρα των bootcamp για τον ίδιο έφτασε, όμως πέρασε ή όχι στην επόμενη φάση που ήταν η είσοδος του στο σπίτι;

Ο Βασίλης μαγείρεψε με την βοήθεια της Μαρίας, μιας κοπέλας από την παραγωγή που ήταν τα «μάτια» του. Ο ίδιος κατάφερε να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει μπροστά στους κριτές και η πιο κρίσιμη ώρα ήρθα, όταν δοκίμασαν το φαγητό.

Βασίλης Masterchef

Ο Βασίλης, είχε ετοιμάσει κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, όμως δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέρος της με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση κάτι που τον απογοήτευσε.

Οι κριτές συγκινήθηκαν όπως και ο ίδιος και σηκώθηκαν από την θέση τους για να τον αποχαιρετήσουν.

MasterChef Highlights: Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

ο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Τόσο από ευτράπελα, όσο και από συγκίνηση! Σας έχουμε όλα τα Highlights που προκάλεσαν εντύπωση, καθώς και σχολιάστηκαν αρκετά μιας και δεν έλειψε η συγκίνηση τα ερωτηματικά και τα ονόματα που πέρασαν στο σπίτι!

Απίστευτο είναι το σκηνικό που συνέβη στο MasterChef με έναν παίκτη που παραλίγο να κάψει την κουζίνα με αποτέλεσμα ο Ιωαννίδης να πάρει τον ρόλο του... πυροσβέστη! Ευτυχώς η φωτιά έσβησε και δεν είχαμε ατυχήματα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο στο Youweekly.gr

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share