Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

MasterChef: Ο Ιωαννίδης "χτύπησε" τον Σωτήρη Κοντιζά! (Video)

Είχαν ένα μικρό ατύχημα!

16 Μαΐου 2019 21:55
MasterChef: Ο Ιωαννίδης

Το αποψινό παιχνίδι μαγειρικής MasterChef είναι άκρως απολαυστικό αφού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει για να μαγειρέψουν παρέα!

Μαζί με τους μέντορες τους όλοι οι παίκτες σε μια ανάλαφρη διάθεση λες και κάνουν πάρτι μαγειρεύουν και ανατρέπουν τους ρόλους!

Όταν πήγαν να πάρουν τα υλικά μαγειρικής οι σεφ ο Ιωαννίδης καταλάθως χτύπησε στο κεφάλι τον Σωτήρη Κοντιζά!

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό..όλοι οι παίκτες θα είναι μαζεμένοι!

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει για το αγαπημένο παιχνίδι του Star MasterChef και απόψε θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μαζεμένοι για μια τελευταία φορά!

Απόψε Πέμπτη 16/5 στις 21:00 στο 81ο Επεισόδιο του MasterChef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, επιστρέφουν όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι.

Η πολυπόθητη επανένωση των 21 διαγωνιζομένων γίνεται μετά και την ανάδειξη των δυο μεγάλων φιναλίστ!

Για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef, αυτή τη χρονιά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους τρεις κριτές και μέντορες τους.

Μια μικρή ανασκόπηση στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές της φετινής μαγειρικής πορείας και διαδρομής, κάνει τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους και να θυμηθούν παράλληλα τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, που έζησαν στο παιχνίδι.

Μανώλης και Σπυριδούλα, ξεκουράζονται λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος φετινός τελικός, γνωρίζοντας και οι δυο πολύ καλά πως τους περιμένουν μαραθώνιες και κοπιαστικές, για το μυαλό και το σώμα, δοκιμασίες.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share