Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η σκληρή κριτική, η μεγάλη ανατροπή και το trailer της Πέμπτης!

Τι θα δούμε;

8 Μαΐου 2019 23:16
MasterChef: Η σκληρή κριτική, η μεγάλη ανατροπή και το trailer της Πέμπτης!

Μια αρκετά σκληρή κριτική δέχτηκαν οι παίκτες του MasterChef, στο σημερινό επεισόδιο, από τον Chef k. Τραστέλη! Tι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο;

Στο αποψινό επεισόδιο, οι 6 παίκτες του διαγωνισμού, πήγαν στον Παρνασσό για να μαγειρέψουν για την τελευταία ομαδική δοκιμασία. Μανώλης και Ασημίνα - οι δύο αρχηγοί- επέλεξαν τα άτομα της ομάδας τους και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν ένα μενού για τον μεγάλο σεφ κ. Τραστέλη αλλά και για τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνος Ιωαννίδη.

Ωστόσο, τα πιάτα των παικτών, δεν άρεσαν καθόλου στους τέσσερις κριτές, με αποτέλεσμα να ακούσουν μια σκληρή κριτική... Όμως, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία! Συγκεκριμένα, ο Κοντιζάς, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα περάσουν σε μια ακόμη δοκιμασία την οποία και θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (09/05)!

Δείτε αναλυτικά την κριτική αλλά και το trailer στο παρακάτω βίντεο:

MasterChef: Η κίνηση της Ασημίνας που σχολιάστηκε από τον Παντελή! "Εντάξει, ξεφτιλιστήκαμε!"

"Εντάξει, ξεφτιλιστήκαμε..."! Τι έκανε στη σημερινή δοκιμασία του MasterChef η Ασημίνα, το οποίο σχολιάστηκε από τον Παντελή;

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα έχει κρυφές χάρες και δυνατότητες και αυτές αποκαλύπτονται στην τελευταία ομαδική δοκιμασία με αρχηγό τη νεαρή παίκτρια, για πρώτη φορά.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share