Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Η αρχηγία - έκπληξη και οι φόβοι για... χιονοστιβάδα!

Ο λόγος για...

8 Μαΐου 2019 21:30
MasterChef: Η αρχηγία - έκπληξη και οι φόβοι για... χιονοστιβάδα!

Μια αρχηγία έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της τελικής εξάδας ταξίδεψαν έως τον Παρνασσό για την τελευταία ομαδική δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής!

O Μανώλης ως νικητής του τεστ Δημιουργικότητας επέλεξε να είναι αρχηγός της κόκκινης ομάδας και για αρχηγό της μπλε ομάδας επέλεξε ένα πρόσωπο έκπληξη.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Ασημίνα. Ο ίδιος είπε ότι έκανε αυτή την επιλογή γιατί του το ζήτησε, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε την ευκαιρία να γίνει αρχηγός σε μια ομάδα.

Για υπαρχηγό της μπλε ομάδας, η Ασημίνα ήθελε τον Χρήστο.

Μάλιστα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη ρώτησε γιατί έκανε αυτή την επιλογή είπε ότι και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί και μεταξύ τους υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία.

Ο Χρήστος ακούγοντας αυτά τα καλά λόγια έκανε κάποιους μορφασμούς και όταν ο κριτής τον ρώτησε γιατί είπε με χιούμορ: "Δεν ξέρω από κάπου έρχεται η χιονοστιβάδα".

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαχίρ μετά την αποχώρηση του!

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef έκανε ο Ζαχίρ καλεσμένος στους Κούκου.

Ο παίκτης που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία του, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σπυριδούλα, αποκαλύπτοντας πως η συμπεριφορά της άλλαξε απέναντί του, όταν επέστρεψαν στο ριάλιτι οι παλιοί παίκτες.

«Κάποιοι συμπαίκτες ήταν ειρωνικοί και για μένα αυτό ήταν ό,τι χειρότερο. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή. Προσπαθούσε πάρα πολύ. Ήθελε πολύ να φτάσει ψηλά.

Από την άλλη ο έντονος χαρακτήρας της χάλαγε την εικόνα της. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως ώρες-ώρες ήταν ειρωνική.

Δεν ήταν τόσο κακό κορίτσι, αλλά είχε αυτή τη συμπεριφορά που χάλαγε την εικόνα της. Με την είσοδο των παλιών παικτών άλλαξε η συμπεριφορά κάποιων παικτών. Η Σπυριδούλα έγινε πιο καλή. Ένιωσα πως δεν ήταν αληθινή».

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας μαζέψαμε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο και σας τα παρουσιάζουμε!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share