Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Όλα όσα μας έκαναν εντύπωση στο χθεσινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε σήμερα; (Video)

Όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

8 Μαΐου 2019 09:42
MasterChef: Όλα όσα μας έκαναν εντύπωση στο χθεσινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε σήμερα; (Video)

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις είδαμε χθες στο MasterChef και σήμερα σας συγκεντρώσαμε όλα τα highlights του επεισοδίου. Τι θα δούμε απόψε στο STAR;

Ο Παντελής έσκασε ημίγυμνος μπροστά στη Σπυριδούλα! (Βίντεο)

Ο Παντελής στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef εμφανίστηκε ημίγυμνος μπροστά στη Σπυριδούλα και το θέαμα σόκαρε ακόμη και τον Χρήστο!

Η Σπυριδούλα και ο Χρήστος συζητούν χαλαροί στο δωμάτιο, λίγο πριν φύγουν από το σπίτι του MasterChef.

Και κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Παντελής, έχοντας τυλίξει μία πετσέτα γύρω από τη μέση του και μια δεύτερη την έχει στον λαιμό του.

Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν βλέπει να εμφανίζεται έτσι και μάλιστα μπροστά στη Σπυριδούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, σχολίασε: «Νομίζω πως το έπαθα το έμφραγμα πρωί πρωί. Δεν περίμενα να εμφανιστεί έτσι. Τόσο free να το πω; Και μάλιστα μπροστά σε μία γυναίκα».

Πώς το σχολίασε η Σπυριδούλα και τι είπε η ο Παντελής;

Η αγκαλιά των κριτών στον Παντελή! (Video)

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε τους κριτές να δίνουν μια αγκαλιά στον Παντελή μετά το παράπονο του! Μάλιστα είχε γίνει και μια απίστευτη αποκάλυψη για τον Παντελή! «Πήγε να χάσει τη ζωή του γιατί...»!

Λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, ο Σωτήρης Κοντιζά τους ρώτησε ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται άδικα σε αυτή της θέση.

Ο Παντελής πήρε τον λόγο και είπε: «Όπως λέτε, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν έχω κανένα παράπονο γενικότερα, Εσείς είστε εδώ για να βρίσκεται τα σωστά και τα λάθη, αλλά δίνετε έμφαση στις αστοχίες. Σε πρώτη φάση θέλω να πείτε μόνο ένα μπράβο…».

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε να πάει εκεί και οι τρεις σεφ τον πήραν αγκαλιά κάτι που έδωσε δύναμη και θάρρος στον παίκτη.

Η Σπυριδούλα είπε ότι ζήλεψε και πήραν και εκείνη αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο:

Έκλεψαν το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! (Βίντεο)

Αποκαλύψεις είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef αφού πρώτα αγκαλιάζονταν! Το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκλεψαν και εκείνος το παραδέχτηκε δημόσια πόσο τον πλήγωσε αυτό!

Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι μαγειρικής που χαρίζουν στιγμές γέλιου και αποκαλύψεων!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται μπροστά από τους σεφ και περιμένουν να δουν τι κρύβει από κάτω η καμπάνα!

Λίγο πριν ο σημερινός καλεσμένος μπει στην κουζίνα του MasterChef, για να παρουσιάσει το πιάτο που θα κληθούν οι παίκτες να αντιγράψουν για να καταφέρουν να παραμείνουν στο MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναλαμβάνει να πει κάποια πράγματα για εκείνον.

Ο κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής εξυμνεί την επαγγελματική του πορεία, αλλά στο τέλος κάνει την έκπληξη και λέει ότι μπορεί ο pastry chef Κρίτωνας Πουλής να είναι πολύ καλός φίλος του, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ότι είχε σχέση με το κορίτσι που αγαπούσε στο Γυμνάσιο και έτσι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! - Συγκινητικό το «αντίο»! (Βίντεο)

Συγκινητικό ήταν το αποψινό επεισόδιο του MasterChef αφού η δοκιμασία της αποχώρησης έφερε εκτός παιχνιδιού έναν παίκτη που είχε πολλές συμπάθειες!

Ποιος έφυγε από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR;

Ο λόγος για τον Ζαχίρ!

Μπορεί να έκλαιγε η Σπυριδούλα για τις αστοχίες του πιάτου και να νόμιζε ότι θα αποχωρήσει ..αλλά εκείνος που είχε τα περισσότερα λάθη και που έδειξε ότι στο τέλος τα παράτησε ήταν ο Ζαχίρ..

Και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού δεν κατάφεραν να βγάλουν τη «σφαίρα» σοκολάτας!

Σπυριδούλα, Ζαχίρ και Παντελής παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές και εκείνοι με τη σειρά τους σχολίασαν τις παρασκευές τους.

Οι σεφ συμφώνησαν ότι το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες ήταν αυτό του Ζαχίρ, αφού θεώρησαν ότι στο τέλος τα παράτησε.

Ο Ζαχίρ έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Σεφ ότι έχει να κάνει με το μέλλον και το καλό μου δεν τα παρατάω. Ότι δε μου αρέσει το παρατάω. Ότι δεν είναι στο αίμα μου το παρατάω. Όταν είδα ότι δε βγήκε η σφαίρα τρελάθηκα.»

Τα λόγια αυτά συγκίνησαν τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τους κριτές.

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε η Σπυριδούλα και έβαλε τα κλάματα! (Βίντεο)

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/5) στο MasterChef είδαμε την Σπυριδούλα να ξεσπάει σε κλάματα!

Δεν άντεξε άλλο...

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε του MasterChef είδαμε την Σπυριδούλα να ξεσπάει σε κλάματα όταν δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την δοκιμασία που της είχε ανατεθεί..

Το άγχος, η αγωνία, αλλά και τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο, αφού και οι τρεις υποψήφιοι δεν μπορούν να τελειοποιήσουν το πιάτο τους. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει πάει στραβά. Τα παιδιά από τον εξώστη τους λένε να ηρεμήσουν.

Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, Παντελής, Ζαχίρ και Σπυριδούλα δίνουν «μάχη» για να βγάλουν τη σοκολάτα από τα καλούπια και να πετύχουν τη «σφαίρα» σοκολάτας!

Ωστόσο, η Σπυριδούλα είναι η πιο ευέξαπτη, αφού δεν μπορεί να ακούει να της λένε να μην τα παρατήσει και ότι αυτή η ατυχία έχει συμβεί και στους άλλους δυο συμπαίκτες της.

Εκείνη βάζει τα κλάματα και λέει: «Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε, όπως η Ασημίνα, να ηρεμήσω και να μην τα παρατώ, όταν είμαι από τα 12 μου στην κουζίνα. Φεύγω από τον διαγωνισμό αν δε βγάλω γλυκό. Είναι το όνειρό μου. Πρέπει να φτάσω στον τελικό, γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα δε με γεμίζει το 7. Με νοιάζει να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Χρειάζομαι τα λεφτά και τον τίτλο. Χρειάζομαι να βεβαιωθώ ότι δεν πάλεψα τσάμπα».

Δείτε το βίντεο:

Πριν μάθουμε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, τι πρόκειται να δούμε στον τελικό;

Τι θα δούμε απόψε;

Το Trailer του αποψινού επεισοδίου (8/5) κυκλοφόρησε και πήραμε μια μικρή γεύση για το τι θα γίνει στην συνέχεια του MasterChef!

Μετά την συγκινητική αποχώρηση του Ζαχίρ οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν με μια απαιτητική δοκιμασία!

Ψηλά βουνά... υψηλός καλεσμένος! Η δοκιμασία που θα δείξει πόσο ικανοί είναι οι παίκτες που έμειναν.

Ποιοι θα κάνουν "χαμηλά πιάτα" και θα απογοητεύσουν τους κριτές; Πεσμένη ψυχολογία... χαμηλά πιάτα!

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share