Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Έκλεψαν το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το παραδέχτηκε δημόσια! (Video)

Ποιος ήταν εκείνος που το τόλμησε;

7 Μαΐου 2019 22:10
MasterChef: Έκλεψαν το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το παραδέχτηκε δημόσια! (Video)

Αποκαλύψεις είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef αφού πρώτα αγκαλιάζονταν! Το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκλεψαν και εκείνος το παραδέχτηκε δημόσια πόσο τον πλήγωσε αυτό!

Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι μαγειρικής που χαρίζουν στιγμές γέλιου και αποκαλύψεων!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται μπροστά από τους σεφ και περιμένουν να δουν τι κρύβει από κάτω η καμπάνα!

Λίγο πριν ο σημερινός καλεσμένος μπει στην κουζίνα του MasterChef, για να παρουσιάσει το πιάτο που θα κληθούν οι παίκτες να αντιγράψουν για να καταφέρουν να παραμείνουν στο MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναλαμβάνει να πει κάποια πράγματα για εκείνον.

Ο κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής εξυμνεί την επαγγελματική του πορεία, αλλά στο τέλος κάνει την έκπληξη και λέει ότι μπορεί ο pastry chef Κρίτωνας Πουλής να είναι πολύ καλός φίλος του, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ότι είχε σχέση με το κορίτσι που αγαπούσε στο Γυμνάσιο και έτσι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’αυτό.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η αγκαλιά των κριτών στον Παντελή! (Video)

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε τους κριτές να δίνουν μια αγκαλιά στον Παντελή μετά το παράπονο του!

Λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, ο Σωτήρης Κοντιζά τους ρώτησε ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται άδικα σε αυτή της θέση.

Ο Παντελής πήρε τον λόγο και είπε: «Όπως λέτε, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν έχω κανένα παράπονο γενικότερα, Εσείς είστε εδώ για να βρίσκεται τα σωστά και τα λάθη, αλλά δίνετε έμφαση στις αστοχίες. Σε πρώτη φάση θέλω να πείτε μόνο ένα μπράβο…».

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε να πάει εκεί και οι τρεις σεφ τον πήραν αγκαλιά κάτι που έδωσε δύναμη και θάρρος στον παίκτη.

Η Σπυριδούλα είπε ότι ζήλεψε και πήραν και εκείνη αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share