Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

MasterChef: Ο Ζαχίρ πιέζεται πολύ και δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό! (Video)

Νιώθει αρκετά πιεσμένος!

15 Απριλίου 2019 22:02
MasterChef: Ο Ζαχίρ πιέζεται πολύ και δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό! (Video)

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του Mystery Box MasteChef της αποψινής δοκιμασίας ο Ζαχίρ δήλωσε ότι πιέζεται πάρα πολύ μέσα στον διαγωνισμό!

Η νέα εβδομάδα στο MasterChef θα φέρει και την τελική δεκάδα για το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο Ζαχίρμίλησε στην κάμερα, δηλώνοντας απογοητευμένος από την πορεία του στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα.

«Πιέζομαι πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι απογοητευμένος με την απόδοσή μου. Πρέπει οπωσδήποτε να ξυπνήσουμε και ομαδικά και ατομικά. Είναι κακό να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι έκανε ο ένας κι άλλος», δήλωσε ο 29χρονος παίκτης του MasterChef.

MasterChef

Δείτε ακόμα: MasterChef: Ο Σταμάτης ξεσπάει και δεν τον κρατάει τίποτα!

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή του mystery box που έφερε τα πάνω κάτω! (Video)

 MasterChef:

Το MasterChef ξεκίνησε με ένα ανέκδοτο από τον Ιωαννίδη προς τον Χαράλμπο! Αναφέρθηκαν και στην αποχώρηση του Σταμάτη που έφυγε με έναν "ανορθόδοξο" τρόπο!

Η δοκιμασία του Mystery Box έφερε πολλές ανατροπές για τους παίκτες και σηκώνοντας του κουτί οι παίκτες βρήκαν..ένα ακόμα κουτί!

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν και παρουσίασαν τα υλικά πάνω στον πάγκο τους! Η δοκιμασία με τα υλικά αυτά θα έχει 45 λεπτά για να τελειώσουν την δοκιμασία!

 MasterChef

Να σας θυμίσουμε: MasterChef: Ο Σταμάτης ξεσπάει και δεν τον κρατάει τίποτα!

Οι επόμενοι είχαν άλλα προνόμια ! Περισσότερα υλικά για να δημιουργήσουν πάρα πολλές επιλογές! Τους έδωσαν την ευκαιρία να ανοίξουν και το τρίτο κουτί με άλλους χρόνους βέβαια!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του mystery box η Σπυριδούλα δεν κρατήθηκε και πέταξε την κακία της!

Συγκεκριμένα, όταν ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τους εναπομείναντες πώς αισθάνονται που βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική δεκάδα, η Σπυριδούλα απάντησε με πολλή χαρά ότι είναι πολύ ωραίο που μειώνονται σιγά σιγά γιατί φτάνουν στην «πηγή» και θα «πιουν νερό».

Αυτό κακοφάνηκε στον κριτή, ο οποίος της απάντησε ευθύς αμέσως ότι δεν ακούστηκε και πολύ ωραία η δήλωσή της.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share